Giveaway by Rafyydah

• Gee Lion • 23:45:00 • 15 Sembang

Syarat-syarat :
  1. Mestilah blogger Malaysia.
  2. Umur berapa pun boleh join.
  3. Wajib ada blog.
  4. Giveaway ini secara automatik akan dibatalkan sekiranya peserta kurang daripada 30 orang.
  5. GA ini akan bermula pd 04/10/2016 sehingga 24/10/2016.
  6. Pemenang akan diumumkan pada 25/10/2016.
  7. Hadiah yg bakal dimenangi pemenang is, topup/reload RM50.
HANYA ADA SEORANG PEMENANG SAHAJA

Apa yg korang perlu buat?
  1. Follow blog rafyydah ni. Mesti follow.
    - Okay done.
  2. Follow rafyydah di : instagram @rafyydah
    - Aku tak jumpa username nih di Insta, mungkin cik Rafyydah boleh bagi link terus?
    - Dah jumpa. Done follow.
  3. Buat entry bertajuk "Giveaway by Rafyydah"
    - Okay done.
  4. Tag 3 org rakan blogger anda ( pastikan rakan2 anda tu tau ya)
    - Okay done.
  5. Letak Banner comel di atas tu kat entry korang (jangan lupa link kan ke blog ni!!!)
    - Okay done.
  6. Publish kan entry korang & jangan lupa tinggalkan link entry korang di ruangan komen entri original.
    - Okay done.

Aku ditag oleh Mar dan Shikin untuk join Give Away by Rffydah nih. Jadi, sekarang aku nak tag :
Good luck semua!

  1. excited tengok ada nama kita, terus kucar-kacir buat entri ;P

    ReplyDelete
  2. All the best dear...moga berjaya join GA

    ReplyDelete
  3. All the best and good luck semua! Lama lagi ni masanya sebelum tamat!

    ReplyDelete
  4. Lama dah yak join GA ni. Tak perlah bagi chance blogger blogger jerlah

    ReplyDelete
  5. thank you dear for tagging me...wowww...bestnya...good luck dear...nak join nak.join...tingin sangat tp rumah atas bukit ni line kelaut je...ni pu baca entry awak rr hp..jap ag try bukak laptop ya..irda nak joinnnn...yuhuuuu...

    ReplyDelete
  6. Good luck ..ada jemputan jugak. Tapi x sempat lagi nak join

    ReplyDelete
  7. Selamat berGA sis. good luck ya :)

    ReplyDelete
  8. ala Gee. aku baru perasan benda ni. haha. insyaAllah aku join k. mekaseh le tag aku. tag mean, ingat. wahh. kau ingat aku juga eh. pasan jap.. haha

    ReplyDelete
  9. Selamat berGA dear Gee.
    Semoga bertuah menang Topup tu

    ReplyDelete
  10. All the best Gee.. X sempat Sha nak joint..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe, next time boleh join yg lain pulak.
      Saya pon bukak selalu pun masuk GA or bersegmen2 nih.
      ^_^

      Delete

Gee Lion : Terima kasih sudi berkunjung ke mari. InshaAllah akan membalas kunjungan anda sebentar lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...