Segmen Jom Exchange Link by Mellya Crayola

• Gee Lion • 06:30:00 • 16 Sembang

Simple je segmen pertama MC. Jemput meriahkan ye. Kalau dapat sambutan, Insya Allah Mellya akan sediakan 2 hadiah misteri untuk 2 peserta bertuah! Hint hadiah misteri ni akan diberitahu dari masa ke semasa.

Syarat penyertaan :
  • Follow Blog Mellya [DONE]
  • Like page (Tekan di header) [DONE]
  • Follow Twitter | Instagram [INSTA - DONE]
  • Klik iklan yang ada [DONE]
  • Create entry bertajuk "Segmen Jom Exchange Link by Mellya Crayola" [DONE]
    - Sertakan link FB/Twitter/Instagram/ dan lain-lain yang korang nak diterjah [MY INSTA]
Jom support , boleh tambah kenalan juga ^^

  1. Selamat bersegmen ya.. good luck tau :)

    ReplyDelete
  2. thanks sudi join heee
    SENARAI PESERTA :
    https://mellyacrayola.blogspot.my/2016/10/senarai-peserta-segmen-jom-exchange.html

    ReplyDelete
  3. Hahaha.. Nak joint juga..
    All the best tau Gee..

    ReplyDelete
  4. Terima kasih semua! Tak dapat nak reply satu-satu komen, hehehe.. ^_^
    Join ye pada yg berminat! ^_^

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yg sama :) follow sini

    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/10/segmen-jom-exchange-link-by-mellya.html

    ReplyDelete
  6. thanks sis sudi join :)
    Keputusan dah kuar . Bolehlah jalan2 blog lain
    https://mellyacrayola.blogspot.my/2016/11/keputusan-jom-exchange-link-by-mellya.html

    ReplyDelete

Gee Lion : Terima kasih sudi berkunjung ke mari. InshaAllah akan membalas kunjungan anda sebentar lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...