September | Active Commentators

• Gee Lion • 00:00:00 • 34 Sembang










Terima kasih kepada awak-awak-awak yang berada dalam entri ini dan awak-awak-awak yang sedang membaca entri ini sekarang. Selagi ada orang macam awak-awak-awak semua maka bertambah meriahlah blog saya yang selalu ditinggalkan ini. Nama awak-awak-awak semua dah pun saya update dalam bloglist kat bawah. Memang saya perlukan bloglist baru sebab baru nak aktif berblog semula kan. ^_^

Tak janji akan lebih istiqamah update blog tapi membalas jejak tu, inshaAllah akan selalu buat.

Seperti kata Maria Firdz dalam salah satu entri blognya : Terima kasih atas komen dan sokongan semua... Terima kasih juga buat pembaca setia walaupun tak tinggalkan komen.. tetap saya hargai...

Entry ini untuk menghargai pengomen dan pengunjung setia blog ini..


Jom kita terjah mereka!

  1. Congrats chuollss ❤! Nanti boleh Ain pulak yg duduk bertempek dkt dlm blog kak gee. hehehe

    ReplyDelete
  2. waa.. rajin nye mereka dok blogwalking.. hee~ kite try nanti nanti plak..

    ReplyDelete
  3. Sama la kita! payah betul nak istiqamah dalam berblogging nih..dah macam biskut..kejap ada kejap takda. siapa yang betul2 istiqamah tuh memang thumbs up la..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan? Saya yg suri rumah fulltime ni pun terkial-kial nak update sehari sekali, inikan pula mereka yg bekerja fulltime. Aishh jenuh saya nak catch up dengan kecepatan mereka ni.

      Delete
  4. Yeah!! Saya nampak nama saya di situ.. Tq juga kat Gee selalu singgah di blog saya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aktif betul Sha singgah kat sini, kadang-kadang rasa macam kena bom bila check berderet nama Sha yg comment. Terima kasih ye. Hihi. InshaAllah, selagi ada masa ada kuota, dah tentu saya akan singgah ke blog Sha. ^_^

      Delete
  5. Assalamualaikum Gee
    Salam singgah ya
    Kaknoor baru nk start singgah sini
    Tahniah utk blogger diatas tu ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam kak Noor,
      Terima kasih sudi singgah sini.
      InshaAllah akan membalas kunjungan kak Noor ye ^_^

      Delete
  6. Mudah2an GL aktif semula memeriahkan segmen maya ni.

    ReplyDelete
  7. Alamakkkk, tak tersenarai lagi :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. It's okay NM. Entri ni penghargaan utk mereka yg aktif komen di sini tapi tak bermakna saya tak menghargai mereka yg jarang datang atau datang tapi tak tinggalkan jejak. Pada saya, tanpa korang semua blog ni tetap tak meriah rasanya. ^_^

      Delete
  8. terima kasih juga dear....kerana singgah n komen blog irda..*hugs*

    ReplyDelete
    Replies
    1. you are most welcome Irda.
      and thank you to you too sebab selalu singgah ke blog saya.
      *hugs you back*
      *kiss sekali*
      *mengade pulak*
      ^_^

      Delete
  9. Heee... kakak pun ada dlm list
    Thank you for the appreciation dear:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. You are most welcome kak Zakie.
      Terima kasih sebab selalu datang sini.
      ^_^

      Delete
  10. Aku sangat berterima kasih atas kunjungan yang tak jemu ke blog aku. Yelah, walau kadang aku lambat nak sampai ke blog kau kan. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama kasih mak buyung. Hehe.
      Aku pun terima kasih kat kau sebab selalu datang sini.
      Sapa kata hang ja lambat? Aku pun selalu lambat datang ke blog hang. Tambah-tambah baru ni, mood nak berblog tu ke laut.. Mwehehehe >,<

      Delete
  11. Yeah! Mrs. A tersenarai aktif pengomen ha!
    Itu pasal yang datang komen lagi nih!
    Berwajah baru cantik dan menarik.
    Mrs. A dah lama verangan nak buat widget top post macam GL tu tapi bila guna kod CSS terus surrender.
    Sedih! itulah nasib orang tak pandai coding-coding nih!
    Eh! ok bai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah Mrs.A dan terima kasih sebab selalu datang sini ye.
      Walaupun saya ni update pon jarang-jarang. Hehe.
      Bab widget tu, takpe Mrs A. B
      enda tu cuma perlukan kod CSS yang ditambah dalam ruang Layout.
      Tak perlu main dengan template pun.
      Sangat mudah tau ^_^

      Delete
  12. Hi Gee!

    Ish, segan pulak baru aje 'berkampung' di sini tetiba dah masuk senarai. Nampak sangat giler mengomen. Hahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi MD!

      Giler mengomen takpe. Jangan giler sampai masuk Hospital Bahagia, haaa itu bahaya.. Haha ^_^

      Delete
  13. Tahniah semua.. diorang ni bebetul rajinlah.. *angkat bakul sendiri.. ehhhh hihihihih

    ReplyDelete
  14. seperti biasalah sekarang nama dah takde. sobs. hahaha.. tahniah nama tersenarai. dah lama x buat macam ni

    ReplyDelete
  15. Tahniah pada semua commentators, hehehe saya lebih suka jadi silent reader, sebab kadang2 tak sempat nak tinggalkan nota kat sini... =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sometimes, saya pon macam tu juga.
      Tak tinggal jejak tapi sempat membaca.
      Nak buat macam mana, masa sangat terhad.
      ^_^

      Delete
  16. Pengomen ni mmg penting dalam kita berblogging. Tanpa mereka mmg menulis syok sendirilah kita jawabnya hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ia buat kita rasa bersemangat nak menulis kan bila tahu ada yg membaca ^_^

      Delete

Gee Lion : Terima kasih sudi berkunjung ke mari. InshaAllah akan membalas kunjungan anda sebentar lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...