Penghargaan Top 3 # 1

Entri ni khas buat blogger-blogger yang mengunjungi serta membaca entri-entri dalam Diari Dandelion. Syabas diucapkan, sebab walaupun ayat berbelit-belit macam ular kena sembelit dan kadang-kadang sukar nak hadam macam tekak tersumbat dengan pemadam, masih korang tegar a.k.a tabah nak baca dan tinggalkan komen-komen korang yang sangat berharga tu. Syabas bete. Me inspector sahab bol raha hoon.



Kak Wir antara manusia pertama yang singgah di blog zaman batu saya ni. Kata-kata beliau lebih berunsur kepada personal experience. Bukan senangkan nak jumpa somebody yang open share their experience with us. To Kak Wir, thank you. And I do hope, one fine day you will meet your truly soulmate. Someone you can depend on, your achor, your confidant, your trouper, your tower of strength, someone you can be with Eternally..

Saya ada jawab soalan kak Wir, kat SINI.

+Sobri Yaacob, Saya agak hairan, why do you called me Mr? I'm not a guy, I erm... a pure woman okeh? No Mr Mr.. No no no no.. :p Saya rasalah kan, rasa je la yang En.Sobri ni suka p melancong. Sempena tahun Melawat Malaysia 2014 ni, banyak entri-entri dia pun berunsur pelancongan juga. Kalau nak tahu tempat-tempat menarik kat Malaysia, kot bolehlah hangpa nak gi serang blog dia.

+Akeyla Azmi si blogger yang ceria. Kalau +ikhwan yusuff  baca ni, mesti setuju dengan saya kan? Mempedo'oh lah kalau tak setuju, saya baru je baca blog En.Ikhwan cakap benda yang sama. Jeng jeng jeng. Sori ye cik Qila, tinggal mesej kat cbox jarang kak Gee balas. Ada sebab kenapa cbox tu menyorok kat situ.. sebab kak Gee bukan selalupun cek and layan cbox cbox ni. Apa cbox cbox? Baik aku layan xbox.. mwahahahahah jahat ayat

Kebelakangan ni macam dapat detect aura sedih dalam entri cik Qila. Kenapa ye? Remember.. happiness doesn't depend upon who you are or what you have, it depends solely on what you think. Masa-masa cenggini, mesti kak Gee teringat kat filem 3 Idiots. Baru je main kat Astro Prima petang semalam. Ikut tips Rancho. Letak tangan kat hati, pastu bisik kat diri sendiri.. "Aal izz well". In shaa Allah berhasil. Kot.. Hehehe..

OTHERS LOVED BLOGGER



Adakah kita insan yang terasing? Atau mungkin kita saling mengenali di luar sana, cuma kita tak dapat mengecam satu sama lain? Mungkin Allah tak beri dengan cara yang kita mahu tapi Dia beri apa yang kita perlu. Mediumnya sahaja berbeza.


Entri penghargaan ini telah dirumus bersama Alexa Rank, Google Analytics dan Blog Stats. Ditaja bersama Top Referral Trafic dan Top Commentator. Poyo seh.

66 comments:

Aqilah Azmi said...

Heeee. Thanks kak Gee!!
Yes yes <3
All iz well :D Ehehehe qilah pun tengok semalam sepp!!! <3
Well deeply in my heart, i do love poetry sebab tu lah suka dgn blog kak gee :D :D :D HUGS!!!!!

Unknown said...

wohaa! bukan sng nk jd blogger y konsisten ni kn..hehe..n they can..tahniah..=)

Jejari Menaip said...

hahahahha...Cik Qila tu mmg veria skong 100%....:D...tahniah semua....:)
ayat tu kekadang bukan tereblit2 tapi mendalam sangat...hihihih

Vee said...

All is well.. Yes, thanks for the words. Vee baru je teringat kat ex, mcm rindu pula kat dia.. Lol. Hahaha. All is well, yes, all is well :')

kakitravelkhairuddin.blogspot.com said...

tahniah..salam kejayaan

Gee Lion said...

@Akeyla Azmi Heee.. Welcome cik Qila.. Dlm hati pun ada taman ea.. Hehe..

Gee Lion said...

@Ai Syah And they say welcome.. Hehehe.. =)

Gee Lion said...

@ikhwan yusuff Ha'ah.. memang veria. Hehehe.. Dalam ea.. hehe.. :p

Gee Lion said...

@Vee Tarleah Ricky bila teringat kat ex, elok lah cakap All is Well tu.. hehe...

Fi said...

Woahhh entri khas nih .. Cerita 3 idiots de best !! Suka tengok even dah berulang kali tengok .. All is well ..

Anwar Abdullah @ Kaio said...

kadang2 pengalaman dan kenangan lalu yg mengajar kita untuk lebih tabah dan menjadi insan yang lbeih baik dari yg sebelum ini. la tahzan. :)

btw, jemput lah singgah ye.
http://iluvtour.com

Unknown said...

qila..bdk tecit tu mmg comel hepi sgt2..rjin sgt komen entry2...hehe..

Jejari Menaip said...

@Gee LionTypo...#ceria...:D

Unknown said...

En Sobri and traveling are like brothers xD
Hardly ever to not feeling envy while reading his entry cause he have been to a lot of nice places! xD
Oh and I knew Akeyla is active blogger as well, always read my entry ^^

They deserved it..

Anonymous said...

in sha ALLAH. sama2 menuju kejayaan. lagi pun memang blog gee sangat awesome. kalau hana nie selalu sahaja free. hana akan singgah sini sebab kena dengan jiwa hana. :')

kakitravelkhairuddin.blogspot.com said...

blogwalking...

Gee Lion said...

@Muhammad Khairuddin Lim you are most welcome.. :)

Gee Lion said...

@Afiqah Adzan masuk petang hari tu, dah masuk berapa kali saya tengok. memang best. kan best kalau ada filem mcm tu kat Malaysia ni. huhu..

Gee Lion said...

@Anwar Abdullah @ Kaio yeap, you're so true en.Anwar. I will, in shaa Allah.. (:

Gee Lion said...

@Ayue Idris haaa... tu la pasai. setuju an? hehehe =) kembang la si qila tu jap ag..

Gee Lion said...

@Razi ten you're absolutely right mr.Razi.. I hope they read your comment here. Heee =)

Gee Lion said...

@asha hana tenkiu cik Hana.. alhamdulillah masih diberi ilham oleh Allah utk menulis.. blog cik Hana pon awesome. but since saya pun dah start busy, saya tak mampu nak catch up semua entri-entri cik Hana, ada masa saya jadi silent reader je. hehehe.. =) once again, thank you :')

Gee Lion said...

@Muhammad Khairuddin Lim blogreading.. heeee.. =)

puteri kasih said...

Tahniah kepada semua pengomen tegar :)

Suka the quote 'All is Well' :)

Unknown said...

salam weekand Gee..
tahniah pada yg tercalon..mereka semua mmg the best blogger n owesome :)

Pwincess said...

hahaha. agree about blogger Aqileh.
although i dun really know her.
but the way she comment shown tht she is a cheerful ppl.

hehe. peace.

Akupenghibur.com said...

great!! moga terus berkarya

Unknown said...

yeayy saya pun ada masuk dalam list :P hihikk suka blog ni and baca entri yang awk buat :D

Scripters said...

Tahniah la kat muka2 yg terpamir tu. Nak tanya Cik Gee ni orang mana? Masa Ida kecil dok Pahang selalu gak guna perkataan Mempedo'oh tu dgn kawan2. Walaupun dah dok JB, sampai skrg mak ngan ayah masih selalu gunakan perkataan tu dalam gurauan.

Unknown said...

kak gee nice entry.. kak gee thanks sgt selalu singgah blog buruk arina.

btw moga sakses yer :)

sobri yaacob said...

wah gee..terharunya tq ya..first time masuk dlam senarai...sbelum x pnah tsenarai dlm mana2 blog..keh2 tau cik gee ni perempuan..biasalah saya berkomunikasi dlm bahasa marikh..klau msuk blog diari dendalon keh..ke.. tq ya.. terharu sangat ..

sobri yaacob said...

@Razi ten

keh..keh tq bro brother.. ya gee i baca setiap komen yg anda blas..:)

Mime MF said...

fuyoo ada entry khas..hehe terbaik! ^^

Kamsiah yusoff said...

bila masuk sini...baca..amik masa beberapa minit utk faham hehee...

Anonymous said...

wah semua blogger2 terbaik tu, tahniah buat mereka yer !

Gee Lion said...

@Sobri Yaacob bila baca banyak kali ayat last tu, mcm seram pulak rase. ngehehe..

Gee Lion said...

@puteri kasih maceh.. =) ncem kan amir khan? *tetibe

Gee Lion said...

@Roha waalaikumusalam kak Roha.. baru free nak bw nih.. terima kasih singgah ke sini.. =)

Gee Lion said...

@Nurulee and I hope she'll read your comment.. terima kasih singgah ke sini.. =)

Gee Lion said...

@Aku Penghibur in shaa Allah Acik.. =)

Gee Lion said...

@Iris Jasmine Alhamdulilah.. maceh cik Iris =)

Gee Lion said...

@Ida Scripters Alhamdulillah..
agak-agaknya, orang negeri mane je yg selalu pakai longhat mempedo'oh tu? haa itulah jawapannya cik ida... mwehehhehehe...

Gee Lion said...

@arina abdul rahman you are so much welcome cik arina, in shaa Allah, selagi ada masa terluang, selagi tu lah saya akan bw ke blog cik arina.. =) semoga sukses juga.. ^^

Qaseh Wee said...

tahniah buat mereka . ada antaranya blm saya kenal ... salam ukhwah .

Gee Lion said...

@Sobri Yaacob you are welcome en.Sobri..
iye ke pis taim?
cam tak caye pulak.. hehe :p

bahasa marikh? knp tak bahasa bulan ke bahasa matahari ke?
mentang2lah bahasa blog ni berbelit2 ye.. cesss...

once again, u r welcome en.Sobri.
udoh2 la tu nges terharu.. mwahahhaha. >.<

Gee Lion said...

@Mime MF maceh!! heee.. :)

Gee Lion said...

@❤Kamsiah❤hihihi... biasa dah tu.. saya faham mengapa.. saya faham.. >.<

Gee Lion said...

@Kesuma Angsana and they said welcome. thank you. hehe.. :)

Gee Lion said...

@Qaseh Wee terima kasih cik Qaseh.. waalaikumusalam =)

Dzureen Darwis said...

Saya masih baru dalam dunia blog ni :)

Unknown said...

tahniah kepada pengomen tegar.. insyaAllah..naniey pon akan tersenarai dalam pengomen tegar blog Gee nanti..hehe

Gee Lion said...

@Dzureen Darwis saya juga.. =)

Gee Lion said...

@Muhammad Khairuddin Lim tenkiu en.Khai =)

Gee Lion said...

@Naniey Jemiey inshaa Allah cik Naniey.. moh ler kita bersama-2 menjadi pengomen tegar.. hehe.. >.<

OKje said...

Mana pergi Wirda ni.....lama tak nampak dia..

Asha Lya said...

mereka memang bloger yg hebat2..tahniah

Sally Samsaiman said...

nmpk sgt sally jarang kesini -_-'

Nurulhidayah said...

ngeeehhh^^.. ada muka kat situ.. thanx Gee.. Terharu :)

Gee Lion said...

You are most welcome ms Nurul.. |o|

Gee Lion said...

Mana tahu next appreciate entry, cik Sally bakal in the list.. hihi..

Gee Lion said...

you are most welcome cik Asha.. cik Asha pun apa kurangnya.. heeee...

Gee Lion said...

ha'ah kan? hurmmm..

Mizz Aiza said...

dah lama akak tak nampak kak wirda.. terima kasih di atas entri penghargaan ini gee.. gee pun jadi 20 top komentator di blog akak juga.. sebagai penghargaan, akak letakkan link blog gee di sidebar blog akak (teman setia januari 20) bersama 19 orang pengomen yang lain.. akak buka blog dah pertengahan bulan februari, jadi tak buat entri penghargaan..

Gee Lion said...

terima kasih kak aiza... love you ^^

Anonymous said...

Terimakaih kembali Gee..terimakasih atas doanya...dah ada my Mr Right tp blom ada sijil lg,blom ada kelulusan dr pej agama..,hehehe...tolong doakan ye.

Pengalaman yg akak cerita tu bknlah sesuatu yg berharga..,kisah benar yg kdg2 kita tk sangka..ianya cuma sekelumit dr berbagai rentetan peristiwa...

Soalan??akak akan terjah jwpnnya...insyaAllah...

Anonymous said...

Owhhhh..,hahaha....tentang profile pic yg berubah2 mcm kt fb tu...hehehe..,.terimakasih Gee.....