Wordless Wednesday # 10


Namakan roti ini.

Updated on February 21, 2015 :

Roti ni nama dia Roti Titab.. Rasa dia biasa je, apa yang best sebab ada telur separuh masak kat atas tu & ada kaya tambah di penjuru roti .. Sila cuba. First time makan kat Kelantan (jauh nau kan..). Dah lupe nama restoran tu tapi restoran tu memang cantik dan kerusi dia sikit punya berat! Nak tarik pun kena guna tenaga!

Sekian, tahniah kepada yang berjaya teka..! Seriyesli lima orang je ke tahu?!


Haishhh tengok roti ni tetiba jadi lapar pulak. Mane nak carik roti titab malam-malam macam ni? Jom, buat sendiri!! =)

58 comments:

eMMe said...

roti tampal, heeeee~ sdap nye ade telo mmg jap dah habis, heeee~

Yana Yani said...

lahai lupa lah
aritu pernah terbaca cite dekat blog OKje
emm...surrenderlah sebab tak penah makan pun =)

Afiqah said...

sedappnyaa haii. lapaaa :D hahaha buatkan df satu

kakitravelkhairuddin.blogspot.com said...

nice sharing...hujan lagi

Kakcik Seroja said...

Roti bertelur! hehehe...

yang penting sedap dan mengenyangkan... :)

yayaaa ismail said...

alahhhh baru semalam nampak ada org post gmb makanan ni kat ig . tpi apa tah nama dia . hehehe . roti telur laa sb ada telur kat ats . hehe

paridah said...

sekeping jer xcukup ni...

Anak IbuAyah said...

ape mcm oren2 ala2 kuning tu erk? haha

Nak nama kan!
Nama die : roti petak berbumbungkan telur dan si buah oren
HAHA amekaw panjang pulak name die

Cik Fafa said...

roti telur jem? roti telur sekaya?

Unknown said...

Roti apakah?
Roti titab ea? Tak pernah makan or jumpa tapi ada nampak blogger post pasal roti ni. Hehe.

Ps: kak gee sory lama x singgah T.T
Mekaseh kak selalu singgah blog budak. Hehe

Nurhaziq Abdul Hafiz said...

Tak tahu apa nama roti tu tapi nampak menyelerakan.

Bunda_nora said...

Roti bakar telur setengah masak..

Unknown said...

kalau perut dah berkeroncong dah tak peduli dah nama roti bagai, janji masuk perut. haha.
tapi menggoda ah, nasib baik perut kenyang lagi. :D

Etuza said...

asalam nice blog ni

Jie said...

Roti telor. waaa lapar

Arham Md Ali said...

Poached egg atas fresh bread disalut kaya??

Wak Lat said...

Salam. Hee namanya Roti Tampal Bermadu Empat.

Kamsiah yusoff said...

roti goyang ke tu..:)

Kakzakie Purvit said...

Kalau kakak bagi nama roti telur goyang dik:)
Hmm... sedap kan.

Anonymous said...

roti titah.....

Kira Sakura said...

Roti bakar Telur Gedik

ehehehehehe :p

Amelia said...

adik saya panggil roti masin. hehehehe... kak Gee! lawalah wajah blog sekarang. hehehehe. sebelum ni nampak macam wreck it ralph, kalini nampak xtahulah.. lembut sangat.. hehe

rasp said...

french toast with sunny side up....

OKje said...

Roti Titab yeh....Okje tak pernah makan tapi mcm org cakap nama dia Titab...hihi eh macam pelat pulak bunyinya kan Gee....

Betul tak?

Izzati Amira said...

aip. lawa header??

roti telur goyang kot. tapi kaler kuning tepi tu ape?? jem?? kaya?

Fatimah Nabila said...

Roti telur! Boleh? Hihi..

cEro said...

Roti bakar telur kaya?

dear anies said...

roti titap

Unknown said...

aduhaii terus lapar menengokk. nak sikitttt hhihihh.

Farrah MF said...

Akak pernah makan roti ni,..roti titab kan? :)

Zizie Zack said...

roti telur nyumnyum~ hehehe

drshikinzainal @ ekin said...

Alahhh..tak retilah.
Kalau nak tolong makankan bolehlah.

Fidah Shah said...

Roti kaya goyang

anamizu said...

baked bread with honey (errr honey or kaya) and egg =P

Cik nadya said...

wah sedap nya.. tepi tuu apa? kismis ka?

roti bakar telor dadar nyum nyum. kekeke

LadyBird said...

Roti bakar telur mata...

Bolehla kot gitu nmnyer..

Zafirah Kama said...

Auw ~ telur goyang... Firah namakan dia as roti menari.. haha

Invisible Me said...

Roti cikebum cikebum :p
Hehe. Roti empat penjuru pun boleh. Hehe

Time Traveller said...

Roti bakar bertelor mata kerbau separuh masak... yg oren2 4 penjuru tu tak boleh teka apa hahahaa... :D

Cik Balqis said...

Roti telor separuh masak? Sedap plak nengok
Belog Miss Balqis

Jari Manis said...

roti telur goyang ahahah...belasah je

Jejari Menaip said...

roti telur goyang..hahahahaha

At-Tarmizi said...

nama roti? roti sedap ni kalau orang belanja =)

puteri kasih said...

roti sarapan...hehehe :D

Unknown said...

kak gee :)
akak bz ea? saja komen sini. rindu nak baca ayat2 kak gee ^^
moga akak baik2 sentiasa.

Norihanyusuf said...

Roti titab kannn...

Norihanyusuf said...

Awak jadi mangsa tag akak

http://mama3farhanah.blogspot.com/2014/11/giveaway-blogwalking-nuffnangger.html

licha said...

roti telur :)
licha klik inti hari ni

Fatimah Nabila said...

roti teluq..hihi..dapnyer..

Pha Is said...

nampak sedap..

dah lama betol x singgah sini.. template pun dah lain.. hehe...

Anonymous said...

Assalmualikum gee...

Roti telor goyang ke..?hahahaha...

HeNRieTTa JoSe said...

yummy...xtaw nama...tpi cam sedap jerr...

Jari Manis said...

roti bakar telur goyang :-) tul tak

Anonymous said...

tak tau nama, tapi nak rasa juga hehehe

Pinangso Loro said...

roti telur mata lah... kalau dia letak sambal sikit kata atas dia... maka kena tambah nama dia...

Cik Rose said...

pernah nampak kawan post di fb. roti telur meleleh.. kan?..

NasQ said...

roti dangdut!

Time Traveller said...

Roti bakar telur berkaya di tepi..
Enak di makan begitu ketila panas..
Hahahahaa.. :P