Wordless Wednesday # 10

• Gee Lion • 17:26:00 • 58 Sembang

Namakan roti ini.

Updated on February 21, 2015 :

Roti ni nama dia Roti Titab.. Rasa dia biasa je, apa yang best sebab ada telur separuh masak kat atas tu & ada kaya tambah di penjuru roti .. Sila cuba. First time makan kat Kelantan (jauh nau kan..). Dah lupe nama restoran tu tapi restoran tu memang cantik dan kerusi dia sikit punya berat! Nak tarik pun kena guna tenaga!

Sekian, tahniah kepada yang berjaya teka..! Seriyesli lima orang je ke tahu?!


Haishhh tengok roti ni tetiba jadi lapar pulak. Mane nak carik roti titab malam-malam macam ni? Jom, buat sendiri!! =)

  1. roti tampal, heeeee~ sdap nye ade telo mmg jap dah habis, heeee~

    ReplyDelete
  2. lahai lupa lah
    aritu pernah terbaca cite dekat blog OKje
    emm...surrenderlah sebab tak penah makan pun =)

    ReplyDelete
  3. sedappnyaa haii. lapaaa :D hahaha buatkan df satu

    ReplyDelete
  4. Roti bertelur! hehehe...

    yang penting sedap dan mengenyangkan... :)

    ReplyDelete
  5. alahhhh baru semalam nampak ada org post gmb makanan ni kat ig . tpi apa tah nama dia . hehehe . roti telur laa sb ada telur kat ats . hehe

    ReplyDelete
  6. ape mcm oren2 ala2 kuning tu erk? haha

    Nak nama kan!
    Nama die : roti petak berbumbungkan telur dan si buah oren
    HAHA amekaw panjang pulak name die

    ReplyDelete
  7. roti telur jem? roti telur sekaya?

    ReplyDelete
  8. Roti apakah?
    Roti titab ea? Tak pernah makan or jumpa tapi ada nampak blogger post pasal roti ni. Hehe.

    Ps: kak gee sory lama x singgah T.T
    Mekaseh kak selalu singgah blog budak. Hehe

    ReplyDelete
  9. Tak tahu apa nama roti tu tapi nampak menyelerakan.

    ReplyDelete
  10. kalau perut dah berkeroncong dah tak peduli dah nama roti bagai, janji masuk perut. haha.
    tapi menggoda ah, nasib baik perut kenyang lagi. :D

    ReplyDelete
  11. Poached egg atas fresh bread disalut kaya??

    ReplyDelete
  12. Salam. Hee namanya Roti Tampal Bermadu Empat.

    ReplyDelete
  13. Kalau kakak bagi nama roti telur goyang dik:)
    Hmm... sedap kan.

    ReplyDelete
  14. Roti bakar Telur Gedik

    ehehehehehe :p

    ReplyDelete
  15. adik saya panggil roti masin. hehehehe... kak Gee! lawalah wajah blog sekarang. hehehehe. sebelum ni nampak macam wreck it ralph, kalini nampak xtahulah.. lembut sangat.. hehe

    ReplyDelete
  16. french toast with sunny side up....

    ReplyDelete
  17. Roti Titab yeh....Okje tak pernah makan tapi mcm org cakap nama dia Titab...hihi eh macam pelat pulak bunyinya kan Gee....

    Betul tak?

    ReplyDelete
  18. aip. lawa header??

    roti telur goyang kot. tapi kaler kuning tepi tu ape?? jem?? kaya?

    ReplyDelete
  19. aduhaii terus lapar menengokk. nak sikitttt hhihihh.

    ReplyDelete
  20. Akak pernah makan roti ni,..roti titab kan? :)

    ReplyDelete
  21. Alahhh..tak retilah.
    Kalau nak tolong makankan bolehlah.

    ReplyDelete
  22. baked bread with honey (errr honey or kaya) and egg =P

    ReplyDelete
  23. wah sedap nya.. tepi tuu apa? kismis ka?

    roti bakar telor dadar nyum nyum. kekeke

    ReplyDelete
  24. Roti bakar telur mata...

    Bolehla kot gitu nmnyer..

    ReplyDelete
  25. Auw ~ telur goyang... Firah namakan dia as roti menari.. haha

    ReplyDelete
  26. Roti cikebum cikebum :p
    Hehe. Roti empat penjuru pun boleh. Hehe

    ReplyDelete
  27. Roti bakar bertelor mata kerbau separuh masak... yg oren2 4 penjuru tu tak boleh teka apa hahahaa... :D

    ReplyDelete
  28. Roti telor separuh masak? Sedap plak nengok
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  29. roti telur goyang ahahah...belasah je

    ReplyDelete
  30. nama roti? roti sedap ni kalau orang belanja =)

    ReplyDelete
  31. kak gee :)
    akak bz ea? saja komen sini. rindu nak baca ayat2 kak gee ^^
    moga akak baik2 sentiasa.

    ReplyDelete
  32. Awak jadi mangsa tag akak

    http://mama3farhanah.blogspot.com/2014/11/giveaway-blogwalking-nuffnangger.html

    ReplyDelete
  33. roti telur :)
    licha klik inti hari ni

    ReplyDelete
  34. nampak sedap..

    dah lama betol x singgah sini.. template pun dah lain.. hehe...

    ReplyDelete
  35. Assalmualikum gee...

    Roti telor goyang ke..?hahahaha...

    ReplyDelete
  36. yummy...xtaw nama...tpi cam sedap jerr...

    ReplyDelete
  37. roti bakar telur goyang :-) tul tak

    ReplyDelete
  38. tak tau nama, tapi nak rasa juga hehehe

    ReplyDelete
  39. roti telur mata lah... kalau dia letak sambal sikit kata atas dia... maka kena tambah nama dia...

    ReplyDelete
  40. pernah nampak kawan post di fb. roti telur meleleh.. kan?..

    ReplyDelete
  41. Roti bakar telur berkaya di tepi..
    Enak di makan begitu ketila panas..
    Hahahahaa.. :P

    ReplyDelete

Gee Lion : Terima kasih sudi berkunjung ke mari. InshaAllah akan membalas kunjungan anda sebentar lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...