Trimas!

• Gee Lion • 21:47:00 • 24 Sembang
Aku rasa benda ni menarik untuk dikongsikan. Kalau ada duit lebih, try tikam kat kedai nombor. Kena tak agak-agak? Macam tak je kan sebab tak cukup korum... Hehehe.. Apa salahnya cuba kombinasi 111222 or 222111 or 212121 or 121212?

Giler desperate.. Nok harommm...


Apapun, trimas pada pemilik nombor 111; Kak Noor dan pemilik nombor 222; Cik Siti. Thanks sudi datang + follow sini, walaupun tuan blog lip lap lip lap macam lampu raya dan kejap ada kejap takde macam biskut chipsmore!

TRIMAS!

  1. mmg cantik kebetulan nombor tu ... ish tak mo main ekor , main kucing x pe ... heheheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. kebetulan yg menarik kan? last saw nombor unik mcm ni at my previous blog. 1111. huhuhu.. dah berkubur dah pun..

      kucing pun boleh. digalakkan lagi ok? hehe ^_^

      Delete
  2. Replies
    1. dorang cakap terima kasih.. errr .. kot? ^_^

      Delete
  3. 121212 dah macam tarikh kawen

    12 disember 2012 kehkehkeh

    ehhh bukan tarikh nikah saya tauuu :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. tarikh tu bukan ke tarikh kaum mayan predict akan berlaku end of world? jeng jeng jeng.. sape lah kawen tarikh tu.. huhuhu..

      Delete
  4. Sme la kite..kjp ade kjp xde..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang penting masih bernafas somewhere on earth ni kan cik balqis.. ^_^

      Delete
  5. waaa.. nice la.. ingat senang ke nak dua2 tu cantikkk je... hehehe

    ReplyDelete
  6. CT daaaatang ni ahak ahak.. patut rasa nak mai singgah.
    ada nama kita kena seru =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. datang pon haaa.. sori takde hadiah naaa.. hahaha.. :d

      Delete
  7. Woww canteknya no. Tahniah awak ^^

    ReplyDelete
  8. tahniah kak Gee :D hebatlah.. bukan senang nak dapat angka macam tu kan... hehe. macam kak Farrah MF pnya PV. lawa gilos angka dia

    ReplyDelete
  9. yelah...cantik! akak aritu nak cuba snap juga 222
    tbabas sudah! menci tau!
    apapun tahniah ye =)

    ReplyDelete

Gee Lion : Terima kasih sudi berkunjung ke mari. InshaAllah akan membalas kunjungan anda sebentar lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...