Wordless Wednesday #13 & Earth Day Quiz 2015!

• Gee Lion • 13:06:00 • 18 Sembang

Copyright by Google. For more information, click here.

Do not forget to join the Earth Day Quiz of 2015! Here's my result! Cheers!

Ye ke?

Korang semua pula macam mana?

^_^

  1. Tapi kadang nak attack dgn powerful claws pun tak tercapai dek hati lembut bak tissue aduhai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hati tisu pun boleh jadi keras dek perbuatan orang lain kak zakie..
      tapi inshaAllah, saya dah berhenti jadi mantis shrimp.
      sekarang looking forward to the brighter days ^_^

      Delete
  2. hmm...faham sikit yg maksud sebenarnya xtau pula..

    ReplyDelete
    Replies
    1. maksudnya (saya rasalah) menatang ni cantik dan misteri dan teragak2 akan menggunakan kelebihannya itu utk melemahkan musuh. yg mana saya rasa, erkkk.. ye ke? half is yes, half is not. haha.. ^_^

      Delete
  3. kak Gee! kita samalah. hehehhee. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang kena berjaga2 dgn kita ni kan cik Amy, bila2 masa je boleh zassss.. hahaha.. =)

      Delete
  4. ohh ini lah binatang yang dicakapkan tu . huhuu

    ReplyDelete
  5. sy pun br tau tu pun sbb dgr kt radio sinar.. ;-)

    ReplyDelete
  6. saya tak try lagi. selalu nak save kuota yang tak bukak2 tu hahahahaha

    ReplyDelete
  7. wah...akak honey bee lah?
    sekali ku sengatttt!!! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bahaya ni, nampak je manis sekali dekat zaassss kauuuuu!
      Ganaz kak Yana ni!

      Delete

Gee Lion : Terima kasih sudi berkunjung ke mari. InshaAllah akan membalas kunjungan anda sebentar lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...