Wordless Wednesday # 12

• Gee Lion • 09:30:00 • 42 Sembang

  1. BERANI HADAPI HIDUP WALAU KITA HANYA MANUSIA BIASA YG TIDAK SEMPURNA..

    ReplyDelete
    Replies
    1. =)
      BETUL TU.. ^_^
      SEBENARNYA, MUNGKIN ITULAH MAKNA HIDUP?

      Delete
  2. Wow!! bergemerlapan dan sweet warnanya.
    Sangat memikat mata memandang:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beli yang dah ready made je.. senang.. nasib baik cantek.. maleh nak pusing kedai lain.. hehe.. ^_^

      Delete
  3. Replies
    1. dah naik kat blog ni.. tuan pye blog ni laaa haaa... *^_^

      Delete
  4. Salam. Hee cantek kaler purple hantaran ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. satu tu je hantarannyer.. inshaAllah.. jimat2 sikit.. hehe... ^_^

      Delete
  5. counting days ke? wahhh moga dipermudah

    baru weekend lepas suami saya hantar policy takaful cust dia dekat shah alam. insyaAllah sampai rawang pun dia boleh cover ;)))) kalau mencari boleh wassap dia dekat 011-10952450 atau wassap saya pun boleh 019-4942450 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yups... counting the days.. hehe..

      kalau camtu, tunggu lah sy pindah dulu dlm bulan 6 ni. pastu kita roger2 ea?
      trimas ye cik kira.. ^_^

      Delete
  6. dupdupdup dupdup ;) menghitung hari detik demi detik masa yang ku nanti akan tiba ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah... tapi tak rasa ape2 pun lagi.. ^_^

      Delete
  7. Salam...
    Cantik soft jer warna nya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam..
      Thanks Bunda.. ready-made je tu.. nak buat sendiri tak ngethi + lazy.. ^_^

      Delete
  8. i luv pepel! hadiah ke ape tu? hehee :D

    ReplyDelete
  9. lembut jer warnanya ... tahniah gee ...

    ReplyDelete
  10. wahhhhhhhh.......... nanti jemput boleh????? (kelip2 mata). hehehe... saya suka warna purple. wedding nanti pun nk wat warna purple. haha. calon pun x nampak dah terlebih berangan -.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe.. tu bukan berangan.. itu namanya impian.. aiceh..

      nak dtg ke? *blushing blushing*
      hehehe.. ^_^

      Delete
  11. Replies
    1. Ade ler.. nanti dah sampai masanya saya habaq naa..

      #teaser

      Delete
  12. Assalam Gee..cantik tu!! Best wishes dear..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam kak Mar.. Thank you!! ^_^

      Delete
  13. Apa ke benda tu Gee...Bunga paha ke?...ke bunga yg pengantin pegang tu

    ReplyDelete
  14. Pepel kaler is my feveret....i like!!!
    Semoga kebahagiaan berkekalan...aamiin

    ReplyDelete
  15. eheeem eheeeem.. eeeheeem eheeem =D

    ReplyDelete
  16. @hainom OKje tempat letak cincin katanyer.. ^_^

    ReplyDelete
  17. @Siti Yang Menaip nasib baik tak terbatuk yer? hehe.. ^_^

    ReplyDelete
  18. suka suka bg pihak tuan blog! kadang-kadang ada yg up sbb adik atau kakak dia punya...

    errr...mcm sally :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaAllah tak.. memang yg empunya blog ni.. hehe.. ^_^

      Delete
  19. eh...apa ni?
    kamu nak kawin apa ke?
    jeng jeng jeng

    ReplyDelete

Gee Lion : Terima kasih sudi berkunjung ke mari. InshaAllah akan membalas kunjungan anda sebentar lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...