Hug


Terima kasih tanpa jemu singgah blog terpencil ni. Memang macam dandelion kan, kejap ada kejap takde kena tiup angin.. Minggu yang sangat busy. Maaf tak dapat jenguk blog korang semua. In shaa Allah, akan kembali konsisten berblog. انشاء الله..

p/s : I mean that I hug you.. (:

  1. comel kartun tu..hehe...

    btw , mcm xsampai je maksud dia..hehe..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap cik ai syah baca p/s yg kat bawah sekali tu ye... heee...

      Delete
  2. rindukan gee juga.. selesaikan tugasan yang penting itu terlebih dahulu.. semoga semua urusan berjalan lancar dan dipermudahkan oleh Allah..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. tengoklah siapa yg pilih... pilih ye, bukan lukis.. hehe..

      Delete
  4. singgah sini dr bloq qila.. comelnya blog

    ReplyDelete
  5. settle sume kerja dulu sis.baru boleh berblog.hihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. begitulah mengikut perancangannya cik inani.. =)

      Delete
  6. x pe.. dandeloin ditiup angin sbb dia nk bermusafir merantau singgah di tempat orang.. hehehe

    ReplyDelete
  7. blog lagi jarang berupdate kak >< btw comel gambar tu <3

    ReplyDelete
  8. Woooo woooo wooo Yeay ! Finally I got the hug . Miss you , long time no see. I'm busy too

    ReplyDelete
  9. Tak per Gee. Ida pun bz juga... sempat buat entry jer. Life dan kerjaya kena diutamakan dulu. Ada masa kita bw laa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yups, utamakan apa yg lebih dominan dlm hidup kita kan cik Ida.. ^^

      Delete
  10. it's okaylah gee..pelan2 pi blogwalking tu..take care :)

    Stretch out your hand if a strong wind .. ..pastinyer dandelion tak akan terbang :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi.. dandelion tetap kena terbang.. Sebab dia dandelion... :')

      Delete
  11. hug? tak mahu. yang cik hana cuma mahukan, entry dari cik gee. setiap kali online blog, for sure i will being here. i love to be here. missing you :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. but i had to cik hana..
      it's not in my 'heart' to leave this blog like this..
      i miss you too..
      cheer up my "happiness".
      i know you'll be just fine.. just like your name meaning is.. :')

      Delete
  12. Mmmuahh! Big hug to you too!! :D Btw, cup tu takda maknanya pun.. Just something extraordinary. Started by Anna Kendrick dlm movie Pitch Perfect.. Just something yg buat orang 'wow' la, haha.. No specific meaning ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. OIC ... Hehehe.. Ingatkan ada makna.. Makna gembira ke kasih sayang ke.. Heee.. =)

      Delete
  13. Hugs!! <3
    eeheeheheheheh miss u more kak gee :)

    ReplyDelete
  14. lama xdatang sini. ada perubahan. zizie suka :D meh sini nak hug balik... hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, sudi ke mari lagi..
      Hug jugak? Hehe.. Malulah.. (:

      Delete
  15. hehe... take ur time dear.. nak BW hari2 pun tak sempat kan...

    ReplyDelete
  16. comel je miza tengok tuan blog ni..hehee ^_^

    ReplyDelete
  17. kak gee.. internet arina laju.. arina dapat hug akak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke? Yezzzz!!! Cik Arina taknak peluk balik ke? Ahakkss!!

      Delete
  18. salam. tak apa..kalau tak ada tu maksudnya busy hihi..dahulukan apa yang penting dulu :)

    ReplyDelete
  19. oh bizi ye..ok2 takpe2 take your time..hehehe

    ReplyDelete
  20. xoxo..hehehe...sometimes saya rasa internet nie macam dicipta untuk menguji kesabaran kita..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpe.. maknanya kebanyakan drpd kita ni penyabarlah orangnya ye en.Azlan? =)

      Delete
  21. hahhahaha geram sungguh kan... kdg excited nak buat sekali dah buat line tenet dah tenat hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpe.. time2 free nak bw time tu la tenet nak buat hal. haish! musibat!

      Delete
  22. yeehhhhh..
    dapat hug,,dri gee ..u all jgn cemburu ok :P
    *tetiba*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hug itu utk kaum spesies aje ye en.Sobri. Lelaki berkecuali... :p

      Delete
    2. owh komen ini ckup menginsafkan saya gee :P he..he

      Delete
    3. haha.. en.Sobri ni buat lawak pulakkkk!!!

      Delete
  23. terbang sini, ibarat dandelion ditiup angin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti anak cucu dia berhijrah pula ke tempat lain..
      lumrah dandelion..

      Delete
  24. Hug Gee ketat-ketat .. take care :)

    ReplyDelete
  25. Replies
    1. terima kasih.. tak jemu2 la en.Pha Is datang sini.. ^^

      Delete
  26. kartoonlah pulak.......
    semua orang sentiasa sibuk dengan urusan sendiri. Jangan lupa jaga kesihatan kerana musim panas ni ramai orang yang tidak sihat termasuklah MET sendiri.
    Assalamualaikum

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam MET,
      kartoonlah.. asal comel sudah.. heeee..
      saya memang tak sihat sekarang MET..
      semoga MET cepat sembuh.. (:

      Delete
  27. big hug!! ^_^

    kita mcm chipsmore.. kjp ada kjp takde.. hihi..

    ReplyDelete
  28. Alahhhhhh.....meh meh kat okje ....okje hug ketat ketat hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak.. jgn ketat-ketat.. lemas nanti.. hehe.. :p

      Delete
  29. haish,lamanya tak jenguk cik gee..blog pun da berwajah baru,cantik:)

    hug cik gee jugak!!!!!^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah cik Nana..
      Terima kasih sudi nak virtual hug saya.. ehehe.. ^^

      Delete
  30. Salam ziarah. Lama tak singgah ke sini membaca diari dandelion. Hehe. Apapun, kartun kat atas tu sangat comel. Juga mesejnya. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lama juga tak nampak En.Wan..
      Alhamdulillah.. terima kasih sudi singgah ke mari.. (:

      Delete
  31. comey nyer.. hari2 mesti nak hug anak2 & en hubby hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. KA lah.. saya takdelah mr.Hubby and anak-anak.. anak tekak adalah.. hehehe...

      Delete
  32. alololo... comel arr entry ni..

    ReplyDelete
  33. Pelukan tu antara satu terapi emosi...ermmmm...akak rasakan gee kwn2 yg kita kenal di intenet nikan umpama org2 yg kita jumpa dijalanan..bertegur sapa dn habis di situ je...tk blh dijadikan sahabat....gee plak rasa mcmana ye...?tp tk dinafikan adalah bbrp org yg akak kenal bertahan lama hubungan sesama kami wpun blom pernah bersua.....dn kalau akak ditakdirkan bertemu dgn mereka ini pd satu masa nnti...akak nk dakap mereka erat2.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah.. saya akan jawab persoalan kak Wir tu dalam entri khas.. Nantikan ye. Hehe..
      Adakah sy tergolong dlm mereka itu?
      Tak ea? Huhuhu.. takpelah... )':

      Delete
    2. Hehehe.......akak tak dpt nk pastikannya lagi....terlalu awal...

      akak nk cari entri gee yg akak dh tertinggal...mana tau dpt jwpannya di situ....hehehe

      Alamak..bateri kong,dh menjerit tab nih...hehehe

      Delete
    3. Adakah ada entri saya yg dapat menjawap persoalan Kak Wir?
      Heeee..
      Dan-dan je bateri dia kong..
      Hehehehe..

      Delete
  34. Replies
    1. Amboi, kemain seronok kena peluk. Haha >:)

      Delete

Gee Lion : Terima kasih sudi berkunjung ke mari. InshaAllah akan membalas kunjungan anda sebentar lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...