Wordless Wednesday # 5

• Gee Lion • 08:30:00 • 29 Sembang

Updated on 7 February @ 8.20 pm -

Gambar ini diambil dari SINI.
Artis yang telah menyumbang 'the wonderful graphic picture' ini bernama Duruk.

As he mentioned in his blog :

This is a work in progress.
update: Added cargo containers on the cargo ship. Inspired by the "Rena" accident in New Zeeland.
Waterworld - early screenshot of my level "Waterworld" for the 10 Year Old Brother Game Environment Challenge.

Jawapan saya pula?

Macam inilah Malaysia suatu masa nanti. Tapi apabila masa itu tiba, mungkin kita semua dah takda. Just a picture to remind all of us, perbaiki amalan dan iman kita. Supaya apabila tibanya masa, sekurang-kurangnya kita telah bersedia.

Thank you for the comments my fellow blogger. Saya cuba cari masa nak reply tapi masa sangat mencemburui taipan jari saya di keyboard ni. Wah ayat. Sekarang adalah masa untuk terjah blog korang semua pula. Daaa.. =)

  1. Cantik dan ada cerita di dlm gambar ni kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu cantik... ada cerita, siap ada bayangan dari si dandelion :)

      Delete
  2. a view from titanic??hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. mcm dlm kapal titanic yg da karam ;-)

    ReplyDelete
  4. aeh,tu dalam air ke...
    woww..hebatnya kota dia..^_^

    ReplyDelete

  5. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  6. Dari satu sudut pandangan... misteri!

    ReplyDelete
  7. aper yer.. banyak sgt bot karam nie...

    ReplyDelete
  8. cantiknya....
    lukisan ke ataupun ianya memang pemandangan sebenar dalam laut?
    Mata selalu meipu kita....

    Assalamualaikum Gee.....

    ReplyDelete
  9. cantiknya....
    lukisan ke ataupun ianya memang pemandangan sebenar dalam laut?
    Mata selalu meipu kita....

    Assalamualaikum Gee.....

    ReplyDelete
  10. gee terima kasih. tapi hana tetap tukar jugak url blog. mungkin ini cara lebih baik. terima kasih bagi sokongan gee. :')

    #ASHA HANA :')

    ReplyDelete
  11. wahh dlm laut ada taman tuuu.,ehhHHEe

    ReplyDelete
  12. OH okay, now I get it.. you sure have a lot of things to say behind this simple image ^^

    ReplyDelete
  13. biar gambar y berbicara..hehe..even gmbr ni mcm xberbicara dgn sy..sy nmpk cantik je.ehe..=)

    ReplyDelete
  14. One day dunia akan hilang.. Hilang, terhapus dan kita pula; ke atas atau ke bawah..

    ReplyDelete
  15. terlalu banyak dosa dan noda yang hingga hari ini ALLAH tutupi. tapi masih mncari bahagia hakiki. ianya tersembunyi maka kita harus gali dan cari kerana syurga menanti :')

    ReplyDelete
  16. sekeping gambar..mempunyai beribu taksiran makna..gee..

    ReplyDelete
  17. ok.. ada masa blas la ya gee..take ur time :P

    ReplyDelete

Gee Lion : Terima kasih sudi berkunjung ke mari. InshaAllah akan membalas kunjungan anda sebentar lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...