May | Active Commentators

• Gee Lion • 08:30:00 • 50 Sembang
Apa bezanya Best, Top dan Active Commentator? Secara mudahnya, aku cuba memberi penghargaan dengan cara paling adil buat korang semua yang singgah ke mari. Best Commentators adalah buat korang yang meninggalkan komen yang bernas dan menarik di post aku. Top Commentator adalah blogger yang mempunyai jumlah komen terbanyak dalam bulan tersebut. Manakala Active Commentators adalah seperti apa yang korang lihat di bawah.


Yana YaniAniesFarrah MFFidah ShahAna
Qaseh VeeParidah IshakIkhwan YusuffAmy JEka Tikah

Terima kasih kepada korang di atas. Memang awesome! Walaupun blog ini berbunyi cengkerik dan kadang-kadang labah-labah datang join sekali, masih juga korang datang nak tolong sapu sawang ye? HUHU. Sebahagian nama di atas aku dah masukkan dalam bloglist May Glory. Jom serbu blog mereka.

Masa yang korang sumbangkan untuk singgah di blog ini amat-amat aku hargai. Terima kasih kepada semua pembaca, baik yang bersuara atau pun tidak (silent reader). Bak kata Vince AF1, "Kita semua adalah pemenang, tiada pengalah.." Ungkapan keramat ni lagi?

Adios homeza. Ya ee maka ci na wakasalu ot deh!

p/s: Tuan belog bercuti dari BW. Maaf tak dapat membalas kunjungan balas dalam tiga hari ni..

  1. tahniah yang tersenarai.. lama tak jenguk sini =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun dah lama tak menjenguk cik CT. huhu

      Delete
  2. Tersenarai :)
    Thanks atas penghargaan ini, Gee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. You are most welcome cik Farrah. ^_^

      Delete
  3. TERIMA KASIH GEE PENGHARGAANNYA...INSYA ALLAH TIADA ARAL PASTI BW SINI SELALU.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 PI. Terima kasih juga selalu ke sini ^_^

      p/s: Formal sungguh bahasa kita.. Huhu

      Delete
  4. Apa pun tittlenya..tahniah untuk semua ye..

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Dan.. marilah kita semua berhuhu..

      Delete
  6. Ukhuwah yg indah terjalin hanya kita yg menerimanya yg merasai Gee
    Tahniah buat mereka yg tersenarai

    Selamat bercuti.. makan angin jgn sampai kembung tau hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iye benarin sekali kakzakie.. ^_^
      Dah kembung sampai tepu dah ni.. Hihi.. BESTTTTTTTTT ^_^ ^_^ ^_^

      Delete
  7. Wah tahniah . nak g jenjalan la blog depa ^^. Hai Cik gee ~

    ReplyDelete
  8. sukalah ungkapan vince tu...mana dia p sekarang ye
    apapun thanks ye gee =)
    tahniah juga buat semua yang tersenarai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia dah selamat mendirikan rumah tangga lama dulu dah dan gembira di samping keluarganya.. Mereka pun hidup bahagia selama-lamanya.. The End ~~
      You are most welcome kak Yana ^_^

      Delete
    2. sungguh ke dia dah kawin? ooo...tak tahu

      Delete
    3. Nah, belanja gambor kawen dia satu. ^_^
      [img]http://i.imgur.com/ml0YjoC.jpg[/img]

      Delete
  9. terselit jgk..... Btw mmg best bace blog kak gee ni..... Ayat pon power.. :D have a nice break kak Gee.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh ye ke.. Puji2 ni tak dapat hadiah.. Belanja makan roti canai pun belum tentu tauuuu.. HIHI ^_^

      Dan kita pun berhuhu..

      Delete
  10. apalah dia buat selama 3 hari tu ... semua segalanya berjalan lancar gee .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jalan-jalan check in tempat baru.. HIHI

      Delete
  11. Replies
    1. Terima kasih.. (menjawab bagi pihak yg tersebut) EHHHHHH..

      Delete
  12. ok fine nak cuti jugak. eh eh.
    hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila sila sila.. tengah tahun ni dah dapat bonus ke blum? eh eh

      Delete
  13. suka blog Gee. kemas, smart. part headr gerak2 tu ana kagum tengok. ana x pandai nak buat T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. masyeh cik ana.. sekarang sy tengah cari blogger yg pandai buat header sbb header gerak2 tu makan byak masa utk loading.. walaupun cantikkkkk.. huhuhu... :(

      Delete
  14. Bagusnya ada different kind of categories.

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaAllah, berharap konsisten buat begini sebagai penghargaan setiap bulan ^_^

      Delete
  15. Hahahaha...
    Tergelak besar dekat quote Vince "Kita semua adalah pemenang, tiada pengalah.."
    Teringat zaman2 layan AF dulu...wahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau takpe, maybe sebab dia terkezut beso dia menang sampai tersasul2 cakap.
      Kelakooooo.. ^_^
      AF dulu bestlah layan, AF skang ehhh rasa mcm nak bagi tapak kaki je kt TV. >.<

      Delete
  16. wah keren ya, ada top komentatornya pakai widget apa tuh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks ms Amri. Boleh dapatkan widget tersebut di sini

      last-comments.blogspot.com/p/top-commenters-of-period.html

      Delete
  17. Rasa macam dah lamaaaaaaaaaaaaa sangat tak bw sini Gee... sedangkan Gee rajin bertandang kat ''rumah usang'' sha disana....

    Tahniah pada yang rajin kekomen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terpacul jugak at last, ingatkan dah lupa orang kat sini. Huhu
      InshaAllah akan terus setia ke sana.. ^_^

      Delete
  18. eh kite ada la. hehe. awak pun tq rajin dtg blog kite ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. You are most welcome cik Eka, selagi rajin & line laju; saya pun laju je nak singgah umah2 korang semua.. ^_^

      Delete
  19. jelesnya nama kita takde.. wuwuwu.. dtg komen setahun sekali sibuk nak nama jugak kan.. hikhik..

    inshaAllah lepas ni.. :)

    hai awak.. ~lambai2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai awak ~lambai-lambai versi nenek darma sambil memanggil-manggil.. heeee..~~
      mana menghilang chic na? ni bw ni, mesti nak rajinkan diri balik kan. yezzza! kita tggu awak!! ^_^

      Delete
  20. sedihnyaaaa...nampak cik Sally pemalas sebulan dua ni :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde hal lah. tak semestinya sebuah post tu perlu ada pengomen. kadang2 silent reader tu lagi banyak dari commentator tau. ^_^

      Delete
  21. saya pun baruuuuuu je jengah blog balik setelah berapa minggu entah ambik cuti. hihihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome back cik kira. hehehe.. ^_^

      Delete
  22. Apa pun title nya... sekalung tahniah buat semua yang tersenarai..

    ReplyDelete

Gee Lion : Terima kasih sudi berkunjung ke mari. InshaAllah akan membalas kunjungan anda sebentar lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...