Apa yang ditakutkan?

• Gee Lion • 08:30:00 • 45 Sembang
FEAR is the question. What are you afraid of and WHY?

  1. takut nak jawab.

    yg takut sekali riak jugak.

    takut hilang redha Allah.

    ReplyDelete
  2. Assalam.. Gee, mane nak dpt gambar gerak2 nih...??

    ReplyDelete
  3. Takut memacam.. nak senarai, macam banyak je.. heee

    ReplyDelete
  4. Banyak..tapi pilihan yang kita harus pilih adalah redha walau pahit..

    ReplyDelete
  5. deep soalan ni...emm...
    ada talian hayat dak?

    ReplyDelete
  6. Banyak sangat benda yang ditakutkan :(

    ReplyDelete
  7. Takut yg objektif dan subjektif :)

    ReplyDelete
  8. Ringkas, tapi kompleks. hmmm..

    ReplyDelete
  9. betoi, kadang tu belum mula lagi dah macam2 perkataan takut keluar dalam kepala, dalam otak. contoh situasi mintak kerja

    padahal baru je nak isi borang masuk kerja, dah takut sebab takut dapat jauh dari tempat yang dihajati, takut nanti panggil time interview kena dengan pape event. takut itu ini. padahal baruuuu nak isi borang je belum panggil interview lagi. kadang tu baru panggil interview pun dahhhh takut dapat jauh =..= selalunya kalau dapat interview gov lah

    ReplyDelete
  10. 'where the mind is without fear' ., ;p

    ReplyDelete
  11. afraid of relationship..
    emm, sebab dah letih sgt asyik terluka..
    xtaulah sampai bila nak jadi gini..hmmm..

    ReplyDelete
  12. Kalau ikutkan, banyak benda yang ditakutkan...tapi bergantung pada kita lah nak biarkan ketakutan yang mana paling menguasai diri :)

    ReplyDelete
  13. betul..selalu takut benda yang tak terjadi lagi.. huhu

    ReplyDelete
  14. tkt kehilangan... tkt dgn diri sendiri.. tkt dgn penyikit hati.... Sbbnya adakalanya rasa tak boleh nak tahan dgn semua ni.... Tapi slalu ingat "Allah takkan menguji hamba2-Nya jika seseorg itu tak leh nak adapt bendea tu"... Tapi apa yang paling penting tktlah dgn Allah...

    ReplyDelete
  15. Takut? Klu nsk konen lebih2 kang tk kne puka... haha.. apa pun peace blogger semua...

    ReplyDelete
  16. takut..banyak perkara yang ditakuti..emmm

    ReplyDelete
  17. Datang ziarah Gee. Ketakutan buat kita lebih human :)

    ReplyDelete
  18. Takut mati.. huhu.. takut sgt..

    ReplyDelete
  19. kadang2 tak tahu apa benda yg ditakotkan dan kenapa kan?



    salam aidilfitri Gee :)

    ReplyDelete
  20. tiada apa yg hendak ditakutkan.. kan..?

    lama x singgah sini.. dah x beberapa nk cam dah blog ni.. hehehe

    ReplyDelete
  21. Paling takut bila dah hilang hormat dan simpan dendam... time tu tak boleh patah balik kepada positif dah... maka daku berhuhuhu....

    ReplyDelete
  22. lama menyepi kak gee..hilang kemana

    ReplyDelete
    Replies
    1. refresh diri. apa kabor dak ikhwan?

      Delete
    2. khabar baik je ni.. hihihihiii... Alhamdulillh sihat..

      Delete
    3. kena sihat.. kang sakit susah.. sape nak jaga.. hehe..

      Delete
  23. takut kalau naik tangga or escalator. Nanti jatuh.. huhu

    ReplyDelete
  24. Replies
    1. mencari semangat yg hilang kak yana.. =)

      Delete
  25. kalau serahkan semua perasaan takut tu kepada Allah, insyaAllah, hilang rasa takut pada bnda2 baharu..

    ReplyDelete
  26. macam2 yang ditakutkan.. huurm.. lama takde entry Gee.. where r u =)

    ReplyDelete
  27. Takut selalu disebut2kan. Kadang terfikir jugak, hati kena kuat, jiwa kena kental, tak boleh takut & tak boleh gentar. Tak kemana kita kalau takut menghantui diri.

    ReplyDelete
  28. ehem~ Gee mana hang p? lama tak hapdet.

    ReplyDelete
  29. hmmm takut x sempat nak ucapkan sayang dekat orang yang kita sayang. takut x sempat nak capaikan segala bucket list

    ReplyDelete
  30. Gee.. mana menghilang ni... akak datang jalan2 sni..

    ReplyDelete
  31. kita x bleh lari dri rasa tkut..yg ada hnyalah dipohon kekuatan mengatasi rsa takut tu..huhu..beginilah hidup

    ReplyDelete
  32. memang deep r..
    Hurm.. Sha takut kehilangan..

    ReplyDelete

Gee Lion : Terima kasih sudi berkunjung ke mari. InshaAllah akan membalas kunjungan anda sebentar lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...