BGB : Quotes of the week

• Gee Lion • 04:02:00 • 28 Sembang




Salam Hari Sabtu!

  1. Salam Sabtu.. awat sedih bebeno quotenya..? xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab mood sedang sedih sekarang..

      Delete
  2. Salam sabtu..
    and salam hujung minggu

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam hujung minggu to cik fidah juga.. ^^

      Delete
  3. tapi Allah sentiasa ada. betul tak? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye Dia ada..
      Antara sedar atau tidak saja...
      Dan kadang-kala sengaja Dia mendiamkan diri.
      Ingin melihat sejauh mana kuatnya kita.. :')

      Delete
  4. Singgah di pagi sabtu sambil menabung kat RHB.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu en.Hafiz.
      alhamdulillah..
      nanti nak menabung kat sane plak.. ^^

      Delete
  5. Replies
    1. dalam pada yg tak tahu kisahnya, ya..
      cetek pd orang yg dah pernah melaluinya..
      :')

      Delete
  6. mcm sedih jaa mood tuu hahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang pun cik fiqa..
      well you are back!!
      how's the exam?

      Delete
  7. setiap yang datang, pastu akan pergi. kita juga pernah dan akan datang danpergi daripda kehidupan seseorang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kadang2 pertemuan yg berlaku tu tak diingini,
      bila dah melekat di hati,
      saat nak lepaskan itu,
      adalah hal yg paling susah nak dilakukan..

      kitaran hidup semua orang sebenarnya sama sajakan...

      Delete
  8. Replies
    1. memang mood sedang berduka sekarang.. :')

      Delete
  9. Tiada duka yang abadi - opick :)
    La tahzan sis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak menuju ke jalan penyelesaiannya tu kan cik budak..
      memang SAKIT.

      Delete
  10. Memang betul. Tapi kita tak boleh sentiasa berfikiran macam tu. Selagi mereka ada di sisi, manfaatkanlah waktu kita bersama sepenuhnya. Jangan buang masa memikirkan sesuatu yang mungkin tak akan terjadi. Mungkin kita yang pergi dulu, kan? ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sayalah yang akan pergi tu cik Niya.. (':

      Delete
  11. Replies
    1. Sudah semestinya cik Anies..!
      Walaupun.. kadang2..

      Ada pasang surut..
      Tapi..
      Dia tetap di hati!
      Heee!

      Delete
  12. Refresh banyak kali pun, pic quote takmo kuar.. takpe la.. takde rezeki kot nak nengok... huhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. line tak clear kot cik Nurul
      or maybe blog saya berat sangat..
      huhu.. T_T

      Delete
  13. nampak sangat dah lama tak ke sini
    dah nak masuk sabtu seterusnya dah ni =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe kak yana, at least masuk jugak kan.. hehehe :D

      Delete

Gee Lion : Terima kasih sudi berkunjung ke mari. InshaAllah akan membalas kunjungan anda sebentar lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...