Masa telah tiba

• Gee Lion • 14:00:00 • 36 Sembang
Hari ni last saya update. Mulai esok dan mungkin seminggu yang seterusnya, saya takkan berpeluang untuk update atau membalas mana-mana kunjungan.

Ingat tak +Kakcik Nur  kita ada cakap yang kita pun selalu juga pergi PUSRAWI tuh. Now, its the time. Doakan yang terbaik untuk saya ye.




Sebelum saya pergi ayat takleh blah, saya berbesar hati ingin mengucapkan selamat datang kepada blogger yang baru dan aktif meninggalkan jejak di blog saya dalam tempoh sebulan lepas.. Terima kasih! Arigato kuzaimas!! Harap-harap tak terserdaklah korang makan tengok muka korang saya curik dan taruk kat sini.





Comel habaq hang

Tak mampu nak catit semua.. ~.~'
Sorry ye mana yang saya tak letak nama di atas.
Jangan sedih-sedih, ESOK MASIH ADA.. Hehehe..

Harap dapat jumpa korang semula.
Doakan yang terbaik untuk saya ye.
Assalamualaikum..

  1. semoga cpt sembuh n Allah permudahkan semua urusan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaAllah kak PI.. inshaAllah.. (:

      Delete
  2. Yaahh... mudahan besok mulai ngeblog lagi hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sudah mula.. get set.. go !!

      hamboi nama.. RAJA ONLINE.
      memang tiap2 saat online ke ape?

      Delete
  3. Waalaikumussalam :)
    Eh sakit apa? Moga sentiasa diberi kesihatan yang baik. InshaAllah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sakit hati.. hang la punya pasal.. mwahahaha..
      inshaAllah, semua akan baik-baik saja.. (:
      terima kasih kerana mendoakan saya.. ^^

      Delete
  4. eh..eh..tekejut akak tau...sis JM pun termasuk dalam list lah hoyeeee
    Gee...apa pun yg Gee segan hadapi sis JM hanya mamp doakan yg terbaik buat GL ye..semoga semoga berjalan lancar dan boleh ber blog seperti biasa aminnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah.. saya sudah berblog seperti biasa... heee..
      terima kasih krn mendoakan saya.. ^^

      Delete
  5. Moga smuanya d prmudahkn ya..insyallah jumpa lgi

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih krn mendoakan saya.. ^^

      Delete
  6. Doa kakak juga moga semunya berjalan baik
    Moga diberi kekuatan, kesabaran dan kesembuhan yg berpanjangan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih krn mendoakan saya kak zakie.. ^^

      Delete
  7. semoga dipermudahkan segala urusan

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih cik hana..
      welcome to my blog.. ^^

      Delete
  8. eh, kenapa ni cik Gee?? did I miss something? get well soon.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde apa..
      semuanya baik-baik saja cik zizie..
      thanks mendoakan saya.. ^^

      Delete
  9. Puteri doakan untuk Cik Gee semoga semuanya baik baik je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana mendoakan saya cik puteri..
      memang baik2 saja..
      sekarang tengah marathon citer conan..
      mwehehe.. :D

      Delete
  10. Insyaallah....MET doakan yang terbaik untuk Gee. Semuga segala urusan Gee dipermudahkan dan sentiasa dalam lindungan serta rahmat dari ALLAH....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana mendoakan saya MET..
      InshaAllah semuanya baik2 saja.. (:

      Delete
  11. eh2, kenapakah?
    apa2pun semoga dipermudahkan semuanya ye.. amin. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana mendoakan saya cik Aisya..
      InshaAllah semuanya baik2 saja.. (:

      Delete
  12. Semoga semuanya lancar belaka :)

    ReplyDelete
  13. Semoga cepat sembuh~ :) (Tak tahu sakit apa sebenarnya, tapi kalau wad tu sakitlah maksudnya kan? Hehe.)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebih kurang lah.. hehe.. thanks cik Niya.. (:

      Delete
  14. Semoga semuanya ok..
    dan dipermudahkan segala urusan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..
      semuanya okay, discharge awal dari hospital kerana menunjukkan tahap kesihatan yg membanggakan..
      terima kasih kerana mendoakan saya ^_^

      Delete
  15. Masuk wad kenapa? Hmmm..Get well soon ye!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab tak sihat kenalah masuk wad.. T_T
      alhamdulillah dah makin sihat..
      dapat MC lama jadi kalau tak sihat juga tak tahulah..
      hehe..

      Delete
  16. Semoga dah semakin sembuh by now Gee.. Moga diberikan kekuatan dan dipermudahkan segala urusan.. in shaa Allah

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana mendoakan saya..
      alhamdulillah semuanya baik2 saja.. ^_^

      Delete
  17. muka comel akak ada disitu!
    apapun akak doakan semoga semua urusan dipermudahkan
    kamu kenapa ni sebenarnya?
    ni kalau dekat, insya ALLAH akak dah p ziarah
    get well soon ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. ye comellah tu.. :p
      aaminn.. alhamdulillah dipermudahkan. dua hari je kat wad pastu dah boleh balik.
      takde apa-apa tapi kadang2 tu sakit manusia kenalah dapatkan rawatan, ye dak?
      takpo eh, actually no one knows i'm admitted.
      --.--
      thanks kak yana =)

      Delete

Gee Lion : Terima kasih sudi berkunjung ke mari. InshaAllah akan membalas kunjungan anda sebentar lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...