Expectation



Pernah berlaku pada anda?

  1. sering...sering...hampir selalu...terlalu selalu yang selalu!

    ReplyDelete
  2. selaluuuu sangat. apa yg dh di plan semuanya hampehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. well people once said, if you fail to plan, you are planning to fail!
      jangan jadi macam tu ye cik Iris ^^

      Delete
  3. Hahaha pernah jugak lerrr jadi gittuww ^_^

    ReplyDelete
  4. Sangat setuju kak geeee, sometimes we scheduled everything yet it doesn't really fit the really hewhew

    tapi kehidupan ni takkan semuanya berlaku seperti apa yang kita harapkan, kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau semua berlaku seperti dirancang, tentu dlm dunia ni semua orang bahagia.. :')

      Delete
  5. kerap . sampai paksa diri suruh disiplin ...

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. sah dah selalu buat kan?
      haaa ngaku cepattt!!
      ish3333....!!

      Delete
  7. Replies
    1. sama ler kita.. ini yg sedang berlaku sekarang..
      hehehe :p

      Delete
  8. Replies
    1. rajin sungguh en.Khai bw hujung-hujung minggu ni.. ^^
      btw, katon dlm gambo tu ye tidor,
      saya yg tepek gambor tu tak...
      hoho.. :p

      Delete
    2. kan GL...mesti ada byk masa nih..ehh..ngata org..sis JM pun sama...give me 5 hehehe

      Delete
    3. JM dgn en.Khai bukan adik-beradik kan?
      Pe'el sama je..
      Wakakaka..

      Delete
  9. haha mmg selalu terjadi.. tapi perlu uruskan masa

    ReplyDelete
    Replies
    1. memanglah kena uruskan masa acik,
      kalau tak mana dpt nak balance antara blogging ngan kemas rumah..

      :p

      Delete
  10. Selalu berlaku pada aku...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thumbs up.
      Kalau tak pernah berlaku, cerO ni either tentera or cikgu.
      Kot.
      Mwahaha..

      Delete
  11. hihihihih...sememangnya pernah berlaku...itulah sebab kita kena selalu hidup dalam alam realitikan..hihihi

    ReplyDelete
  12. hihihihih...sememangnya pernah berlaku...itulah sebab kita kena selalu hidup dalam alam realitikan..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kadang-2 dah terlajak nak buat camne kan..
      hehehe..

      Delete
  13. Singgah sini juga
    betul sangat gambar tuu...sekejap ja ngantuk .....
    ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi yg peliknyer, bila ngantuk pergi buat benda lain..
      Sudahnya kerja tak siap apa pun tak siap... Hohoho..

      terima kasih kak sudais, sudi singgah sini.. ^^

      Delete
  14. pernah..pernah..mula2 tu mm beriya je lepas tu hahaha..spt dlm gambar lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. slmt pagi JM,
      sekarang pun benda di atas sedang berlaku..
      huhu..
      malasnya nak bergerak ujung2 minggu camni!!

      Delete
  15. sudah semestinya pernah. haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti pernah punya.
      kalau tak pernah mesti dia menaip komen sambil menipu.
      hehe..

      Delete
  16. Haha.....mmg ar banyak betul syaitan yg mengganggu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. bace bismillah 21x pastu tiup kiri kanan..
      kalau tak berhasil jugak itu bukan setan.. itu tabiat..
      haha :D

      Delete
  17. Kalau dengan PS, mana cukup sejammm. mau makan masa berjam jam. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye betol tu cik scha!
      ada je yg tak kena.
      nak belek sana nak belek sini.
      sekali dah terbelek, nak tukar pulak.
      selagi tak puas selagi tu lah dok tukar ubah tukar ubah..
      hehehe ^^

      Delete
  18. hehe...part ni biasa sangat!
    tapi bukan selalu lah...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan buat selalu tau kak Yana,
      Nanti banyak kerja yang tak siap..
      :D

      Delete
  19. Replies
    1. Ya Allah gelaknya kuat!
      Mcm terngiang2 kat telinga saya!
      Ish!!

      Delete

Gee Lion : Terima kasih sudi berkunjung ke mari. InshaAllah akan membalas kunjungan anda sebentar lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...