Wordless Wednesday # 9

• Gee Lion • 12:32:00 • 32 Sembang

Apa yang korang fikir bila tengok gambar di atas?
p/s : bukan tangan aku

  1. aippp! bukan muhrim
    tepi, tepi! hehe

    ReplyDelete
  2. Salam. Hee gambar penuh kasih sayang bermaksud tersirat.

    ReplyDelete
  3. Pautan kasih sesama umat usah ditangan semata tapi biar sampai ke hati:)

    ReplyDelete
  4. mujur belum bloglist lagi...mmg nk bloglist juga sat lagi...

    ReplyDelete
  5. saling diperlukan antara satu sama lain?

    ReplyDelete
  6. pegang tangan ku erat-eratttttttttttt ^_^

    ReplyDelete
  7. you and me, together. saling memerlukan :)

    ReplyDelete
  8. Bila memang sudah ditakdirkan berpisah..akan terlerai juga genggaman tangan tu...walau pada mulanya nampak begitu erat
    Salam Rabu Gee.. :)

    ReplyDelete
  9. Genggam kuat dn kemas susah nak lerai..eh ntah

    ReplyDelete
  10. let's grow old together..

    itu benda pertama yg terlintas.. hehehehe

    ReplyDelete
  11. persahabatan dan percintaan :D

    p/s boleh je kalau nak bertukar ke sistem Google+ :)

    ReplyDelete
  12. apa yang saya nampak dengan gambar di atas,

    kalau antara suami isteri, berpegangan tangan pun dapat pahala ^^,
    kalau antara anak dengan ibu or ayah, terasa macam diri dilindungi selalu ^^,
    kalau antara kawan, terasa macam ada seorang yang betul2 memahami kita ^^,

    salam kenal :)

    ReplyDelete
  13. kasih bertaut ... bila quota habis , x blh sis nak komen kat google+ ...

    ReplyDelete
  14. Selalunya, bila nampak gambar macam tu aku selalu wonder siapa laa yg rajin nak tangkap gambar tangan cenggitu...hehehe

    Bab soalan kaji selidik di atas, kalau tukar comment ke Google+ comment, alamatnya aku tak dapat laa comment dah sbb akaun google+ aku connect dgn nama lain...
    Harap tak tukar...hehehe

    ReplyDelete
  15. Memerlukan antara satu sama lain, mengeratkan kasih sayang :)

    ReplyDelete
  16. Husband suka pegang tangan mcm ni. Katanya klu pegang mcm ni org tu betul2 sayang kita. Tp sy tak suka pegang cam ni sbb sakit jari jemari tersepit2 haha

    ReplyDelete
  17. byk yg berligar2 dlm kepala otak ni... hehehe

    ReplyDelete
  18. jgn la sistem Google+, selesa direct terus masuk komen la gee...heee~ tapi kalo ramai yg kata okey Sistem Google+, akak tak kisah, tetap juga singgah umah Gee ni... tapi, akak suke kalo abg akak pegang tangan akak, rasa diri kite begitu dihargai... tapi.........selalu akak la paut tgn dia... huuuu...

    ReplyDelete
  19. persahabatan takkan terputus hahaha :P
    itu je boleh komen hahaha

    ReplyDelete
  20. Dilamun cinta yg teramat sangat.....hikhikhik....

    ReplyDelete
  21. persahabatan dan percintaan . kalau percintaan pastikan da halal dulu yek. hoho

    ReplyDelete
  22. Kasih-sayang..
    Sehidup semati..
    * alangkah bahagia jika saling mengerti.

    ReplyDelete

Gee Lion : Terima kasih sudi berkunjung ke mari. InshaAllah akan membalas kunjungan anda sebentar lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...