wordless wednesday # 7

• Gee Lion • 09:00:00 • 18 Sembang

  1. dah lama tak aik teksi
    dulu tak suka naik teksi lama ni
    sebab dia ada bau yang tak best =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ye ke..
      biasalah tu..
      teksi lama kan takde aircond..
      itu yg ade macam-macam bau tu
      kot..
      hehe =)

      Delete
  2. Old school betul.. rindu dengan pengalaman menaiki teksi macam tu..
    Ni kalau bawa anak2 naik teksi macam tu apalah agaknya dorang cakap.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. tengok teksi teringat zaman kecik2 baru dulu. hehe.. kenangan lalu mengusik jiwa betul.. :D

    ReplyDelete
  4. susah nak jumpa teksi gin..kat mana nih

    ReplyDelete
  5. bila naik teksi ni, mesti bergegar satu badan....eeee

    Assalamualaikum Gee. MET dah lama tak jenjalan kat blog ini dan kawan2. sibuk dengan UPSR lah...hee...

    Wah! dah banyak yang berubah. pun dah ade cerpen ek? nanti MET baca....

    ReplyDelete
  6. @mak ieteng punyelah classic engine dia sampai gegar2 badan MET ye.. mwahahaha..
    Waalaikumusaalm MET, terima kasih sudi singgah ke sini lagi. samalah kita dah lama tak jejalan2.. nak marathon citer MET, fuhhh memang kena ambil masa.. hehehe..

    ReplyDelete
  7. @timm bill haha.. kalau takde keperluan tak payah! =)

    ReplyDelete
  8. @Jari Manis IDK, cilok dari google.. Bhahahahaha..

    ReplyDelete
  9. @Fidah Shah sekarang dah takde teksi pakai kipas cap ayam mcm teksi ni kan.. eh.. tapi itu yg nostalgia sangat tu.. =)

    ReplyDelete
  10. @aizamia3 mesti dorang cakap suka kot.. kalau tak suka, piat telinga dorang kak Aiza.. hehe..

    ReplyDelete

Gee Lion : Terima kasih sudi berkunjung ke mari. InshaAllah akan membalas kunjungan anda sebentar lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...