Blog | Masalah Kotak Followers

• Gee Lion • 08:30:00 • 12 Sembang
Kotak followers blog yang baru ni memang bersifat responsive kan, mudah dan simple. Cuma aku pelik kenapa URL blog sang blogger yang follow kita tak display kat front page. Faham tak? Kat bawah ni contoh.


So, anybody ada solution tak supaya aku dapat trace blogger yang follow blog ni; selain daripada cari namanya di Google?

  1. ntah.. no idea.. kecuali kalau memang dah hafal url blog dia..
    ada beberap blogger yg saya kenal x ada link blog diorg pada profil blogger.. maybe sbb x kisah org nk balas komen atau tau, sekadar nk berblog skadar suka2 sendirian.. hehe.. ada yg saya mmg dah hafal url, ada yg saya simpan link blog dia siap2 dalam bloglist..

    ReplyDelete
  2. yea..!! dah boleh masuk sini.. hehehe..
    dah lama x menyinggah sini.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah, tak tahulah nak buat camna
      so most of the time saya buat carian kat Google
      dan nasib baik, jumpa
      kalau tak, takdelahhh
      mana yg hafal tu, okaylahhhh

      hari tu private sbb tak berbelog kan
      skrg dah mula nak aktif balik
      tapi entahlah plak berapa lama
      hahaha

      macam chipsmore, right?
      terima kasih Pha Is sudi singgah ke sini lagi!
      I'm very much appreciated it!
      ^_^

      Delete
  3. Memang ada yang macam tu.. jadi ssh nak follow balik... Kdg sy Google nama tu utk cari url blognya..

    ReplyDelete
  4. tau x pe.skrg gadget follower mmg x de dh urlnya.kena g profile blogger baru ad.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia jadi more complicated, right
      sekarang pon dgn ada google plus profile
      banyak pula kena follow
      hahaha ^_^

      Delete
  5. Sumtimes google nie cam bermasalah..
    Selalunya saya google je lebih cepat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yups, saya pon google nama dorg.
      cuma kalau depa ni dah update dan guna google profile plus,
      senang ckit nak trace dari situ

      Delete
    2. Yup.. dari Google+ lagi cepat...
      Tapi ramai yang update lagi kan..

      Delete
    3. sekarang, saya dah tak guna google plus profile.
      leceh, berat.
      pakai blogger profile yang asal lagi mudah.

      Delete
  6. Alamak...! nama saya la..hehehehe... alahai malu seyhh..

    Nak url ke..?

    http://starlavenderluna.blogspot.my

    ReplyDelete

Gee Lion : Terima kasih sudi berkunjung ke mari. InshaAllah akan membalas kunjungan anda sebentar lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...