Duhai Hati #1

• Gee Lion • 08:28:00 • 44 Sembang
Aku mendapat inspirasi untuk buat entri ni daripada blog Mastura Nasarudin. Saja nak letak gambar dan kata-kata yang tepat dengan jiwa aku sekarang. ^_^


Hari ini sampai hari Isnin aku tak dapat nak blogwalking ke blog korang sebab aku balik kampung. Adik ipar kahwin. Jangan rindu-rindu sama me u olls. Cauuu!

Apa pula gambar atau kata-kata yang mengenai tepat ke hati korang?

  1. tabah ada connection dgn sabar.. Tapi susahnya nak dpt diorg ni.. ><

    *Semoga perjalanan kak gee sekeluarga lancar.. ^^

    ReplyDelete
  2. Template baru!Ingatkan salah masuk rumah tadi..kihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, sampai selamat sudah. pergi & balik.
      terima kasih ikhwan kerana mendoakan ^_^
      yezzzaaa.. kak gee kan memang suka main tukar-tukar template..
      mwehehehe.. ^_^

      Delete
  3. Ohhh.. kat kampung.... semoga semuanya berjalan lancar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yups SN, terima kasih mendoakan.. semuanya selamat belaka ^_^

      Delete
  4. Nice quote sis.. Ucapkan tahniah dan selamat pengantin baru kepada adik ipar awak.. =)

    ReplyDelete
  5. singgahh sini .. dah rindu dah.hiii. ok lah selamat berhujung minggu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeayy.. ada jugak orang rindu kat kita.. Malu ahhhh <3
      Dah balik rumah pon Wani.
      Terima kasih !!

      Delete
  6. semoga urusan berjalan lancar =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, berjalan dgn baik sekali AT ^_^

      Delete
  7. haaa..sis cmne nk wt comment tnpa reload pge cam comment sis gini? cc: "http://masturanasarudin.blogspot.com/2016/09/how-to-comment-without-reloading-page.html" ..=.= ala..cite la bg i fhm .nk wt gini gak..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya rasa ia bergantung pada template blog yg dipakai. kalau pakai template blog lama macam minima template memang takde feature macam tu. tapi kalau pakai yg template baru yg disediakan oleh blogspot sendiri (di bahagian Template) baru ada feature comment tanpa reload page.

      lagi satu, mungkin bila Mas komen kat blog ni Masa rasa tak perlu reload page. tapi sebenarnya, bila saya komen di blog saya sendiri, ia automatik akan reload.. nanti, saya akan komen di blog mas dan tengok sama ada ia reload ataupun tidak.

      Delete
  8. Tentang apa yang bukan milik kita
    Biarkanlah ia berlalu pergi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak mungkin kerana sayang,
      Cuma kadang kala aku terkenang...
      Lagu Alyah tuuuuhhh..

      Delete
  9. saya follow sini, nanti jemput ke blog saya yer, saya update tentang turban baby..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Nazirah. Rasa janggal pula berterima kasih kat nama sendiri. Ahakss.. Yups, nanti saya akan ke sana. ^_^

      Delete
  10. Moga sabar dan tabah sentiasa kaya dalam diri kita :)

    ReplyDelete
  11. Selamat pulang ke kampung, Gee!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Farrah. Alhamdulillah, selamat semuanya ^_^

      Delete
  12. Wah....sure bizi kakak ipar sorang ni kan hihi...

    Apa ek Gee kata kata yg tepat dgn jiwa hakak di saat ini.....
    Enjoyyyyy.....haha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taklah busy pun. Membusykan diri pun tak. Hehe..
      Teringat pulak trademark Nora Danish..
      "Kita enjoy!!"
      ^_^

      Delete
  13. Hmmm, padanlah tak nampak 'batang hidung' hari ni, Gee. Ada kat kampung rupanya ^_^

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum..
    Hye gee.. tiada kata yang dapat menggambarkan rasa hati sekarang ini.. huhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam..
      It's okay Sha. Most of the time, apa yg dirasa tersimpan kemas kat dalam saja ^_^

      Delete
  15. Okay! menarik idea ni, entri dear gee tu terbit setiap hari apa?
    Hehhehhee...

    ReplyDelete
  16. Tahniah adik ipar kahwin...moga dipermudahkan niat...kata-kata motivasi tu terus menusuk di kalbu...baiklah julia belajar sbar lebih lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pon sedang belajar utk lebih bersabar Julia.. :')

      Delete
  17. gambar yang kena dengan hati eh. ermmmm...

    good things come to those who wait. hehehe. lebih kurang je dengan gambar kak Gee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. agaknya kita berdua sedang diuji olehNya.. :')

      Delete
  18. aku nak tempek words ni dekat muka aku supaya boleh ingat selalu -.-

    ReplyDelete
  19. suka quote ni...nak pinjam.letak kat status wassap ya..terima kasih gee...semakin baca entry gee..makin rasa syg kat ge..hehe..jgn lupa tulis selalu ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hang ni jiwang jugak noooo... Malu kami.. Wee wee weeeeee.......
      Hajat di hati tu memang gitulah, nak tulis selalu tapi apakan daya... sudah suratan..... bila malas pun menjelma.. ku titipkan rindu yg menggunung..... Untuk hang tiap kali hang bukak blog kami tapi takdak updates.. Mwehehehe....

      Kami pon sayang kat hang yg rajin mai singgah baca dan komen kat blog kami. Lap you <3

      Delete

Gee Lion : Terima kasih sudi berkunjung ke mari. InshaAllah akan membalas kunjungan anda sebentar lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...