Wanted Ohsem Bloglist Blog KakLong

• Gee Lion • 20:01:00 • 29 Sembang

Syarat yang ohsem

  • Berbahasa Melayu : Memang aku berbahasa Melayu, bukan cina apatah lagi tamil.
  • Semua genre ada : Macam-macam genre ada dalam ni.
  • Ori dan unik : Ini para pembaca lah kena bagi feedback ^_^
  • Selalu update : Aku update sehari sekali je itupun rasa tak menang tangan nak balas komen korang semua. ^_^
  • Selalu BW : Yang ni memang hari-hari aku buat melainkan ada kekangan masa.
  • Word verification : Tak letak pun sebab aku pun pernah terkena. Banyak masa terbuang sebab nak lepas komen kat blog-blog tu. Kesian kuota aku. Huhu..

Hai semua, inilah kali pertama aku join segmen yang macam ni sejak berblog semula. Nampak peramah blogger Kak Long ni, jadi pada korang yang rasa nak join, sila klik banner di atas ye!

  1. Macam nak join lah,, soalan pasal BW tu itu payah sikit kalau ada dukup masa noleh lah nak blogwalkinng

    ReplyDelete
    Replies
    1. BW seminggu sekali pun takpe katanya.. ^_^

      Delete
  2. Lepas ni mesti dapat ramai kawan Gee... gud luck ye Gee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke ramai? Huhuhu.. InshaAllah kak hainom.. ^_^

      Delete
  3. selalu update tu sama.. sehari satu entri, tapi nak membalas komen tu pun tak terbalas

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asal update sudahlah kan.. kalu terbiar kang banyak sawang je bersarang. Hehehe.. Bab balas komen tu konsepnya fair & square. Kalau tak terbalas di blog ni, saya akan terjah ke blog pengomen tu pula ^_^

      Delete
  4. Hehe.. Peramah ke.. :P
    Mekasih tau sudi join.. Snarai peserta dah update. Nanti check ya.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak Long.
      Saya pun akan update bloglist saya Oktober nanti.
      Nak letak di footer blog. ^_^

      Delete
  5. Replies
    1. Saya goreng sosej dan nugget je.. Sorang masak, sorang je makan. Alahai bosyan tau kak Kam ^_^

      Delete
  6. Good luck Gee :) Insyallah ada masa nanti siqah nak join jugak. Lama rasanya tak join segmen :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan? Ni lah baru rasa nak join pula ^_^
      Moh ler join sama-sama.

      Delete
  7. Replies
    1. Awak.. ke mana saja awak menghilang?
      ^_^

      Delete
  8. Selamat bersegment...insyALLAH jika ada rezeki, nnti rietta poskan yea...

    ReplyDelete
  9. semenjak aku tenggelam timbul berblog sebelum ni, banyak benda aku tertinggal. sangat banyak. sekarang aku cuba untuk tangkap balik yang mana sempat. one of them. trying to create new relationship dengan blogger lain. kalau kau tak payah lah Gee. hahaaa :D

    ReplyDelete
  10. Semoga awak berjaya dalam pemilihan.. =)

    ReplyDelete
  11. good luck dear...i pun cam teringin nak join..tp kekangan waktu..tp i stil nak baca2 entry u all..so kdg2 sambio tunggu tren baca kejap...sambil tunggu makanan baca kejap...hehe..jd xdpt nak join bloglist .tp still nak jugak curi masa baca blog entry kwn2

    ReplyDelete
  12. Memang ohsem segmen Kaklong ni macam nak join jugak.
    Ciri- ciri tu semua ada tu pada Mrs. A muaahaaaa

    ReplyDelete
  13. All the best dear...good luck...semakin aktif dah dia berblog bagus

    ReplyDelete
  14. jalan2

    https://belogs.blogspot.my/2016/09/wanted-ohsem-bloglist-blog-kaklong.html

    ReplyDelete
  15. Macam cukup aje syarat tapi aduhai... malasnya nak join ^_^ Boleh gitu? Kahkahkah!

    All the best, Gee. Lepas ni mana tahu lebih ramai dapat kenalan alam maya!

    ReplyDelete
  16. hai..sy pun join contest yg sama:) good luck!

    Btw, sy dh follow sini:) jom follow saya here: http://hyheejabs.blogspot.com/

    TQ!

    ReplyDelete

Gee Lion : Terima kasih sudi berkunjung ke mari. InshaAllah akan membalas kunjungan anda sebentar lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...