Wordless Wednesday #17

• Gee Lion • 08:30:00 • 13 Sembang

  1. Agree.. tapi selalu x pandai manage masa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita
      especially sejak ada anak, pgurusan masa tu agak ke laut sikit
      :'(

      Delete
    2. Hahaha.. Part ini memang setuju ya amat... Dah rancang elok2 dah tapi mesti ke laut... Sha ada dua gurl.. Kikikiki.. Rasa cam ada sepuluh..

      Delete
    3. betullah orang dok habaq, jaga lembu sekandang lagi senang dari jaga anak pompuan sorang.. bapak kami pon dok habaq benda serupa.. huhu..

      Delete
  2. Replies
    1. terima ksih kak paridah
      memang sy nak update bloglist nanti
      nak taruk kt sidebar blog ni
      hehehe

      Delete
  3. Rasa masa banyak terbuang dengan sia-sia sepanjang hidup ni.. sedih sangat rasanya :')

    ReplyDelete
  4. me always buang masa dengan benda yang tak sepatutnya tskkk T.T

    ReplyDelete
  5. Tetiba je akak dah separuh abad.. ha ha.. memang banyak buang masa.. hopefully tabung akhirat penuh akhirnya..

    ReplyDelete
  6. Kenapa ek kita selalu rasa tak cukup masa? Padahal, banyak masa terbuang for example : main game, tengok drama Korea, berangan etc. Tapi kalau orang tanya kenapa tak buat ni atau itu, jawapannya senang aje ' Tak cukup masa! Tak menang tangan nak menguruskan semua!'

    Lagi senang kalau mengakui memang kita tak pandai menguruskan masa ^_^

    ReplyDelete

Gee Lion : Terima kasih sudi berkunjung ke mari. InshaAllah akan membalas kunjungan anda sebentar lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...