Tunggang Langgang

• Gee Lion • 00:08:00 • 29 Sembang
Harap korang tak perasan, harap korang tak pelik tengok blog ni tunggang langgang sekejap. Sebenarnya, aku try resolve feeds problem but eventually, gagal juga. Aku dah malas dah nak alter sana sini, penghabis kuota aku je. Tapi rasa terkilanlah sebab walaupun aku dah update tapi dia tak show up dalam news feed. Effectnya, nampak macam blog ni terbengkalai and PV pun makin kurang. Alahai.


Every step end up as failed. Rasa nak bagi kat tangan yang lagi pakar tapi alahai tak payahlah.. Aku berblog pon main-main je. I love coding, mekap belog, menulis.. Lain-lain unsur tu, bolayan je lah.

Kalau korang ingat blog ni, rajin-rajinlah singgah. Mungkin blog aku nampak tak diupdate dalam mana-mana news feed, tapi sebenarnya mungkin sudah cuma dia tak tangkap.

Sekian.

  1. baru.. ! boleh ajar SN coding... heee

    ReplyDelete
  2. Akak baca kat enfon jadi tak nampak mana yang tunggang langgang nye tu... Hehehe akk lagilah tak reti nak godek2...buat apa yg ada je kt blog tu ha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggang langgang tang feeds.
      walau dah update, tapi tak naik kat bloglist.
      huhu.

      Delete
  3. news feed kat dashboard ke kak gee??? Kalau kat bloglist saya ok je.. kat news feed blogger pon ada je blog kak gee..

    ** Kalau news feed blogger (Dashboard) kak gee kena follow blog sendiri dulu baru dia keluar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia naik kat bloglist & dashboard tapi lambat.

      contoh, kak gee update jam 8.00 pagi tapi jam 6 petang baru dia naik kat bloglist & dashboard. siap tulis, 8 hours ago.. 16 hours ago.. padahal updatenya dah berago-ago dulu dah..

      tak ke haru macam tu? huhuhuuuuuuuuu..

      Delete
    2. hihihihihi.. Haru jugaklah klau camtu... klau blog saya paling lama pun sejam nak kluar tapi kekadang jelah... Biasenya 30 minit dah nampak..

      Takpe kak Gee, InshaaAllah akan terus singgah kat sini.. :D

      Delete
  4. Aku letak dalam bloglist, senang nak nampak. Keep update ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. masalahnya, dia lambat naik kat bloglist. huhuhu..
      update jam 8, jam 12 baru naik kat situ.

      Delete
  5. rajin2lah blogging ramai yg minat enter tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke ramai? huhu.. inshaAllah kak PI.

      Delete
  6. Hihi mula2 main2 je gee...lps tu leh jd blogger femes.. ok ape 😊

    ReplyDelete
  7. ok je muncul kt bloglist sy hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, itu yg saya bingung tu.
      kejap okay, kejap tak.
      huhuhu..

      Delete
  8. Ada unsur timing ke dlm setting paparan.. entahlah agak je.. memang kureng bab-bab ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu pun saya dah check.. rasa macam okay je.. :(

      Delete
  9. Online guna handphone je mak. Jadi, tak nampak tunggang langgangnya. Ke kena tukar template Gee?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah tukar.. tak jadi jugak.... :(
      Sekarang, rata-rata bagi respond positive so rasanya problem solved ^_^

      Delete
  10. Ohhh......problemnya tu, ingatkan entri orang yg kita nampak tak berupdate rupanya entri sendiri. Masalah besar kalau cenggitu tu Gee.....

    Nak tolong pun bukannya hakak terer bab bab IT ni....emmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu ler.. tapi rata-rata bagi positive responds kira masalah dah settle lah kan.. huhu..

      takpe kak hainom, saya google je cara nak godek-godek blog ni.. =)

      Delete
  11. Masalah dah selesaikan? Harapnya bertambah rajinlah Gee berblogging. Saya ni pun suka juga menulis, merapu meraban apatah lagi. Tapi itulah, setakat itu aje yang mampu. Nak suruh main make up-make up blog, ada yang terus kena delete kang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak rajin juga. ada anak kecik kan. tapi konsisten update. jam 8 pagi hari-hari. inshaAllah..
      bolehlah nak godek sesikit mummy, kalau tak bosan jugak ngadap blog.. hiiii..

      Delete
  12. Saya guna mobile je nig... Stakat NJ ok jeblog ni... Laju je loading..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Okay lah tu, hihi.. ^_^

      Delete

Gee Lion : Terima kasih sudi berkunjung ke mari. InshaAllah akan membalas kunjungan anda sebentar lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...