WW #19

• Gee Lion • 08:00:00 • 18 Sembang

  1. Baby siapa tu Gee?
    Rumah tambah meriah kalau ada baby kan:)

    ReplyDelete
  2. bahagianyaaaaa :D

    eh, aku perasan template kau dah tukar lah. dan dan tu juga aku check bloglist aku. macam tak ada perubahan. so, aku cuba delete url blog kau kemudian add semula. yes! i guess its your template before yang mengada sikit. bloglist dah okey. and you should tell the other yang tanak miss your update untuk update their bloglist by delete url lama and gantikan dengan yang baru. its work mommy! :P

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..
    Salam kenal sis..
    Maaf baru berkesempatan balas lawatan..
    Ina dtg sggh follow sini ye..
    Comel betul budak kenit ni sis.. ;D

    ReplyDelete
  4. bila tengok baby ni teringin lak nak baby lagi...hihi

    ReplyDelete
  5. comelnya diaaaa!

    singgah dari GA yang sama. Salam perkenalan ye :)

    ReplyDelete
  6. Seronoknya baby bermesraan hehehe...alahai rindu nak bau baby lg

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum, slamat pagi.. Awak di tag tau..

    http://starlavenderluna.blogspot.com/2016/09/october-bloglist-segment-by-fatinamdzfr.html

    Trima kasih..

    ReplyDelete
  8. Sebaya agaknya baby kita ni kan.. anak saya lahir 19/1.. sekarang memang tak dok diam.. asek nak melompat2 je huhu

    ReplyDelete
  9. Seronoknya ada baby. Seronok melayan telatah mereka :)

    ReplyDelete

Gee Lion : Terima kasih sudi berkunjung ke mari. InshaAllah akan membalas kunjungan anda sebentar lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...