Hai

• Gee Lion • 10:00:00 • 43 Sembang

  1. very meaningful..sangat mendalam.. simple tapi bermakna..eh tetiba :P

    ReplyDelete
  2. awwh thank u plant i really love u!!!
    *hugs*

    so now let me be the one who cheer u up hee *siram*


    hehehhee qila buat sambungan hihihi.

    ReplyDelete
  3. gambar itu lama juga memikirnya ...dapat di simpul bahawa cinta kepada Maha Esa dia sentiasa memberi kita kita bersabar

    ReplyDelete
  4. Salam.

    Hello gee..it's me again.. :)
    How have you been?

    hehehe, comel je kartun,hehe ^_^

    ReplyDelete
  5. pokok pun faham kalau hari2 kita ckp dgn dia..hehe

    ReplyDelete
  6. Alaa sweetnye...

    Pss...itu la...gelang tu sgt chantek...senang nak pkai..sebab dia magnet, xyah clip dah...terus lekat...

    ReplyDelete
  7. @Sobri Yaacob memang sangat meaningful en.Sobri.. kena tak dgn mood lagu dlm blog nih? heee.. :')

    saya tahu pasang lagu dlm blog such an annoying tapi.. takpelah, saya nak pasang jugak......

    ReplyDelete
  8. @Akeyla Azmi amboi.. pandai cik qila buat sambungannya. nak kak gee siram cik qila pulak ke? heee.. :p

    ReplyDelete
  9. @Aku Penghibur sedang bersabar acik.. sentiasa bersabar.. :')

    ReplyDelete
  10. @Tinta Lana waalaikumusalam cik Lana,
    thank you.. without jemu visit my blog.. i'm really-really appreciate it.. <3 *blushing blushing* <3

    saya sihat kat luar. tapi hati sedang sakit.. eh? hehe.. :)

    comel kan? kutip dari weheartit.com. atau cik lana boleh klik terus gambar tu, saya ada taruk direct link kat situ.. :)

    ReplyDelete
  11. @Mime MF pokok pon paham.. tapi manusia tak... :'(

    ReplyDelete
  12. @HeNRieTTa JoSe sweet kan? heee..

    gelang magnet tu.. saya pernah dapat.. dari seseorang, dlm kenangan. mungkin proses nak lupakan tu susah, jadi saya buang semuanya..

    ReplyDelete
  13. @Mizz Aiza (Dunia Kecil) comelkan pokok? kan best kalau manusia pon macam tu..

    ReplyDelete
  14. understanding betul.. kan best kalau dalam real life macam tu.. :)

    ReplyDelete
  15. assalam.. hai.. semalam buka tak nampak kartun tu..hari ni guna laptop baru nampak I Likee...

    ReplyDelete
  16. oh ya lagu apa ni! nak juga simpan koleksi intrumental ni.. memang menggosok hati ... tapi pastikan ada lagu positif dalam diri ya.. hari ini lebih baik dari semalam insya Allah

    ReplyDelete
  17. @Chic Na dalam real life pon macam tu.. cuma lambat sikit je mnunjukkan perubahan.. (;

    ReplyDelete
  18. @suka suka kak mar bukak kat mane semalam? heee..

    ada lagu positif tapi kalau saya pasang kat sini confirm rosak speaker laptop kak mar.. hehe.. inshaAllah .. :)

    ReplyDelete
  19. Salam dear.. n maaflah lama x menjgk, leps baik sakit mood berblog turut jatuh merundum lah ! !

    ReplyDelete
  20. kalau hari2 kita cakap -ve kat pokok, nnt pokok pun bole mati sebab pokok faham apa kita cakap.. itu yg cikgu kite cakap :D

    ReplyDelete
  21. @Kesuma Angsana nvm kak kesuma. :) take your time. healthy comes first remember? =)

    ReplyDelete
  22. @Nurul Hidayah pokok pon ada perasaan, bukankah pokok pon berzikir kpd Allah.. bukankah pokok yang sujud di malam Lailatul Qadar.. :')

    ReplyDelete
  23. nnti nak try bercakap dgn pokoklah, hehe :D

    ReplyDelete
  24. hehe. comel je :)
    hi Gee Lion :) PG was here :D

    ReplyDelete
  25. @Mazni Munawar sila sila sila.. make sure waktu tu takde orang tengoknyer. nanti orang pikir lain pulak.. hehe..

    ReplyDelete
  26. @Puan Gojes Hi PG.. thanks visiting here. thank you so much !

    <3

    ReplyDelete
  27. Nice. Very nice.
    Ada makna tersendiri. =)

    ReplyDelete
  28. banyak maksud yang tersirat..terus buat minda berfikir..tq...

    ReplyDelete
  29. @sha my heart makna yg hanya orang2 yg pernah mengalaminya saja tahu.. ^^

    ReplyDelete
  30. ika pernah buat ni kak geee...malah selalu dan kerap sangat, bercakap dengan pokok bunga, tengok bunga pun senyum sorang2, happy sangat hati, bila sedih tengok bunga, cakap dengan tumbuh2han, rasa tenang juga...kuasa alam yang Allah beri pada kita :)

    ReplyDelete
  31. pokok pun paham manusia cakap..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  32. @Affy Afiqah ia ibarat satu terapi pd kita iqa. sebab tu kita rasa tenang selepas cakap dgn pokok.

    sekurang-2nya pokok tak bahan balik kita lepas tahu masalah kita. they didn't judge nor they hate it.

    ReplyDelete
  33. @Azlan Strider pokok paham en.Azlan. mereka pon makhluk bernyawa macam kita cuma tak boleh cakap balik je. kalau depa boleh, dah lama kita lari kontang-kanting. hehe.. :p

    ReplyDelete
  34. tapi seringkali ada yang pura2. dan kehadiran dia cuma sementara. hipokrit. pura2.

    #setiap kali singgah sini mesti nak dramatis ayat hana. haha

    ReplyDelete
  35. @asha hana jadi cik Hana dah dapat meneka? haruskah lagi menjadi pendampingnya?

    #takpe, saya faham. hihi.. =3

    ReplyDelete

Gee Lion : Terima kasih sudi berkunjung ke mari. InshaAllah akan membalas kunjungan anda sebentar lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...