Wish

• Gee Lion • 15:43:00 • 43 Sembang

  1. hi dear...selamat berhari minggu...buat apa gakanya ya??

    ReplyDelete
  2. ya. itu lah yang hana sdang rasakan. T_T

    ReplyDelete
  3. I wanna pause the life toooooo. Kalau lah boleh Hehe. Tapi memang harapan. Hidup terus ke depan. Takkan pernah mampu ke belakang walau sekejap.

    ReplyDelete
  4. Looks like you having a hard day eh?
    May your get what you wish for amin.

    ReplyDelete
  5. unfortunately life is not as simple as that
    all the best =)

    ReplyDelete
  6. Salam hujung minggu..semoga ceria selalu

    ReplyDelete
  7. @Akeyla Azmi hurmmm..
    kalau <3 maksudnya love, </3 maksudnya?

    ReplyDelete
  8. @atien zuraidah curi kat chibird tumblr and weheart je cik atien. cer klik kat gambar tu. hehe..

    ReplyDelete
  9. @❤Kamsiah❤ hi kak kamsiah.. jalan2 makan steamboat dgn famili.. heee.. :)

    ReplyDelete
  10. @asha hana can I just run away and start everything all over again? sighh ~.~

    ReplyDelete
  11. @wanariahamiza bukan nak ke belakang.. nak pause sekejap je.. sekejap jeee.. sekejappppp jeeee... huaaaaaaaaaa... :(

    ReplyDelete
  12. @Razi ten a hard week indeed en.Razi..
    inshaaAllah.. aaminn.. =)

    ReplyDelete
  13. @yana yani yeah.. I know bout it. Still there's a little faith and hope deep in my heart.. can't I?
    huhu..

    ReplyDelete
  14. @Fidah Shah Aaminn.. Salam hujung minggu anddd.. Monday blues also.. Heeee..

    ReplyDelete
  15. Yelah Gee..... ok gak wish tu...tenang jiwa hehe

    ReplyDelete
  16. hihi,comelje!3...2...1...blow!:)

    ReplyDelete
  17. salam pagi isnin Gee lion..

    try my best in life .. but do not mention it as easy as :)

    cantik pict tu..kreatif !

    ReplyDelete
  18. urm... tak nak pause masa, kalau bole nak lajukan jek.. huhu

    ReplyDelete
  19. bestnye kalau betul2 ly pausekan masa kan..

    ReplyDelete
  20. thats is no a bad wish..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  21. salam isnin gee.. semoga ceria selalu.. :D

    ReplyDelete
  22. @hainom OKje aaminnn... walau nampak mcm mustahil kan..

    ReplyDelete
  23. @Roha waalaikumusalam kak Roha (;
    inshaaAllah, alah bisa tegal biasa orang lama2 kata..

    p/s : pic ambil dari chibird.tumblr.com =)

    ReplyDelete
  24. @Nurul Hidayah itu pun boleh jugak!! huaaaaaaa!!

    )':

    ReplyDelete
  25. @Hafiza AizZawa cuma boleh pause kalau kita pretend kita tak wujud dan meninggalkan semua yg ada connection dgn kita hari ini.. mustahil kan? hurmmmm...

    ReplyDelete
  26. @Azlan Strider yeah.. it's not. it's just impossible..

    ReplyDelete
  27. @Mizz Aiza (Dunia Kecil) waalaikumusalam.. wish the same for you kak Aiza.. =)

    ReplyDelete
  28. Hopefully you're wish will become true..one day..InshaAllah with God's will ;)

    ReplyDelete
  29. nak pause lemak kat badan la..kikikiki
    beznye..mkn byk2..x kasi effect kat body yg selim nyelim

    ReplyDelete
  30. @Khai♥Rin : anies itu kedengaran mcm mustahil je cik anies... huhu..

    ReplyDelete
  31. @Yumida Huda makan lah dlm kuantiti yg sedikit tapi kerap. jgn abaikan sarapan pagi. bila malam, kurangkan pengambilan mknan berat. inshaaAllah berhasil..

    ReplyDelete
  32. comel !!.. =)

    Dlm hidup mmg xde butang pause . Masa sentiasa bergerak . hehe . =) . Akan tiba masa dia stop sendiri . ^_^

    ReplyDelete

Gee Lion : Terima kasih sudi berkunjung ke mari. InshaAllah akan membalas kunjungan anda sebentar lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...