Tonton32

• Gee Lion • 20:01:00 • 27 Sembang
Petang Isnin yang sedikit membosankan, mata ni jadi gatal nak tengok movie Atlantis: The Lost Empire. Maka, daku pun menaip seperti biasa watch32.com.





And my face was like..



WTH?
Kenapa laman ini dalam banyak-banyak laman lain yang menyalahi undang-undang itu harus dikorbankan? Bukannya ada movie Melayu a.k.a Malaysia pon dalam laman ini?

Mengapa? Mengapa? Mengapa?!!!! Arghhh!!!



Redha ajelah.. Huhuhuhu...

  1. Guna Google DNS la nak bypass. Tukar IP address kepada 8.8.8.8 atau 8.8.4.4

    ReplyDelete
  2. hik hik sabar kak gee.
    But fuuuu!!!
    Whyyyy hahahahaha
    qila pulak over hehe.
    Hm whyyy?!?!?!!?!
    ughhh

    ReplyDelete
  3. Tak sempat nak bermovie2 .. nak cari pun tak pandai... mahu sampai tgh malam baru dapat..

    ReplyDelete
  4. @Gee Lion

    kenapa disekat...arh tensen..
    putlocker.bz cuba cari kat sini plak gee :)

    ReplyDelete
  5. mungkin sebab dorang takut nanti movie melayu plak masih dalam tu..hehehe..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. @Sobri Yaacobapakah pulak itu en.Sobri? nanti saya bukak..

    ReplyDelete
  7. @Iris Jasmine saya dah biasa dgn site ni. senang mudah ringkas.. ada subtitle lagi.

    ReplyDelete
  8. @Akeyla Azmi biasalah.. bila KPDNKK rajin terlebih.

    ReplyDelete
  9. @suka suka dulu terkial2 juga saya kak Mar. pas jmpe website ni, pastu download pulak VSO, memang heaven rasa.. =)

    ReplyDelete
  10. @Gee Lion

    website nak tgok movie terbaru..gambar HD dan loading laju..walaupun internet slow :)

    ReplyDelete
  11. @Sobri Yaacob ohmai.. terus melopong mulut bila bukak website ni. ni semua en.Sobri punyer pasal.
    mwahahahahah.. :p

    ReplyDelete
  12. haha..mungkin dia nk suro tgk citer lain tu..sbr je la..hehe..=)

    ReplyDelete
  13. comel gambar katun tu..yg ke-2 tu terlebih comehhh bangettt... terbayang muke Gee...whyyyyy? haha

    ReplyDelete

Gee Lion : Terima kasih sudi berkunjung ke mari. InshaAllah akan membalas kunjungan anda sebentar lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...