Wordless Wednesday # 4

• Gee Lion • 13:06:00 • 48 Sembang

  1. sama..sy pun akhir akhir nih selalu busy :(

    ReplyDelete
  2. assalam Gee... baru masuk sini.. bizi punya hal..

    ReplyDelete
  3. Bz sgt ni...gee letak gmbr je..hehe

    ReplyDelete
  4. wahhh busy nya Gee.. loading je eh...

    ReplyDelete
  5. samalah puteri pun sejak kebelakangan ni asyik busy je

    ReplyDelete
  6. samalah kita kak gee T_T_T_T

    miss u okkkk hm

    ReplyDelete
  7. busy cari idea umpphh ni.. heee :p

    ReplyDelete
  8. sama la kita.. :) licha xfree 2 minggu straight. banyak sangat karenah nya kerja kt opis tu.. hehe

    ReplyDelete
  9. @Cik Itah@RRP saya sangat bizi cik itah, sampai nak balik rumah pon tak mampu.. huhu...

    ReplyDelete
  10. @suka suka baru dpt balas komen kak mar, bizi jugak punya pasal. semua salah bizi. bizi lagi. hishh.. hihi..

    ReplyDelete
  11. @adrianna syazha'ah.. haha.. bizi sesangat. tak sempat nak balas komen or bw.. sori sangat2.. hehe.

    ReplyDelete
  12. @Gundi Pulut tenkiu cik gundi pulut. ^^

    cik gundi pulut??

    ReplyDelete
  13. @Akeyla Azmi rindu kat cik qila juga.. busy sangat2 sekarang ni. hari Sabtu ni pon kena outing jap. arghhh..! stress!

    ReplyDelete
  14. @Nurul Hidayah haha.. takdelah cik Nurul. busy betul sampai idea pon dah hilang dari kepala ni.. :p

    ReplyDelete
  15. @Liza Licha kan? karenah kat ofis ni sometimes boleh buat kita kena darah tinggi je! penattt..........

    ReplyDelete
  16. Akakpun bz...kena siapkan kerja sebelum bercuti panjang..maybe sehingga dua minggu...hehehe...

    ReplyDelete
  17. assalam Gee...akak pun sama bz lately...kalau dapat buat entry pun auto publish....penat dah...ni dah rasa x sihat..

    ReplyDelete
  18. ni mmg betul busy...Gee tanpa ayat sangat pelik!! :P

    ReplyDelete
  19. Good luck in whatever you busy at ^^
    Where as im busy at playing online games -.-"

    ReplyDelete
  20. hehe kite pun busy, jarang dah update blog :(
    seminggu on 2 kali jee

    ReplyDelete
  21. @S. Faezah jomlah sama2 bertapa dpn lappy buat keje.. ):

    ReplyDelete
  22. @Wirda Amir durasi masa tu sama dgn saya.. arghhh.. busy ni myebabkan ketahapan stress meningkat berganda-ganda!

    ReplyDelete
  23. @Amanda Suria yups, most of time entri pon autopublish. hehe. kantoi. jom, take a little time for ourself.. =)

    ReplyDelete
  24. @Razi ten i'm jealous over your "freely timing playing gaming onlining".. cess. ('

    ReplyDelete
  25. @Mazni Munawar nak ikot jejak langkah cik mazni dah lepas ni.. hehe.. (;

    ReplyDelete
  26. @Sobri Yaacob en.Sobri busy melancong, saya busy melencong.. hehe :p

    ReplyDelete
  27. lately nie pown hana sangat lah bz. T_T

    ReplyDelete
  28. Oh, saya busy juga, Kita sama lah. Heee

    ReplyDelete
  29. @asha hana nampaknya sekarang Masa tidak menyebelahi kita kan.. >.<

    ReplyDelete
  30. @wanariahamiza Nak juga sama dgn kita.. tak naklah.. hehe.. :p

    ReplyDelete
  31. nana bz jugak,bz jaga anak buah,heee....

    ReplyDelete
  32. awal tahun nie sy mengjangkan yang saya juga akan mengalami situasi yang sama..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  33. @nana kimie anak buah umur berapa tahun cik Nana?

    ReplyDelete
  34. @Azlan Strider jadi marilah kita bersama-sama membizikan diri.. hehe..

    ReplyDelete
  35. @Gee Lion

    melencong ke mana tu gee.. yg melancong tu..saja buat2 bz keh..keh..

    ReplyDelete
  36. @Sobri Yaacob melencong ke sini lah en.Sobri.. nampak tak nampak tak? Wakakkaka..

    ReplyDelete

Gee Lion : Terima kasih sudi berkunjung ke mari. InshaAllah akan membalas kunjungan anda sebentar lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...