Wordless Wednesday # 3

  1. aduhaiiii sakitnya jatuh gitu....hukhukhuk

    ReplyDelete
  2. oh T_T
    teringat bila qila macam ni.
    terus naik katil balik sbb kaki sakit aaaaaaaaaaaaaaaa hahahaha

    ReplyDelete
  3. hahahha banyak kali terjadi pada diri ini ..

    ReplyDelete
  4. baru sedar dari mimpi kot sampai kalut macam tu.. hehe..

    ReplyDelete
  5. bangun lambat ye kak..? aduh.. sampai terjatuh tu...

    ReplyDelete
  6. moral of the picture:don't be late..right????????

    ReplyDelete
  7. Mcm diri akak je...huhu

    ReplyDelete
  8. ooo terlambat bagun eh hari nie..haha

    ReplyDelete
  9. Comel je kartun tu..

    maksud tersirat: Walau lewat macam mana sekalipun, berhati-hati ketika bangun dan turun dari katil.. hehehe..

    ReplyDelete
  10. lambat pergi keje ke??tapi memang sedih kalau jadi macam tu..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. @Affy Afiqah tu la gelojoh sangat sebab dah lambat.. hehe.. ^^

    ReplyDelete
  12. @Akeyla Azmi morning cik qila! kak gee baru bukak blog & publish komen.. =)

    naik katil balik, pastu tidur balik kan? kan? kan? hehe..

    ReplyDelete
  13. @Aku Penghibur ni mesti selalu bangun lambat nih... (;

    ReplyDelete
  14. @Mizz Aiza (Dunia Kecil) sedar dari mimpi, pastu dah terlambat giler2 last2 ambek kau.. :p

    ReplyDelete
  15. @Nurul Farahizzati tak bangun lambat... bangun lewat je.. hehhehe.. eh same ea? hehehe..

    ReplyDelete
  16. @ikhwan yusuff betul tu en.Ikhwan. nanti jatuh katil tak pasal2 pagi2 dah sakit kaki. sakit muka. sakit hati.

    ReplyDelete
  17. @Naniey Jemiey hehehe... tapi sempat lagi publish entri..

    ReplyDelete
  18. @Azlan Strider pergi kerja on time. bangun je lewat.. eh?

    heeee.. :p

    ReplyDelete
  19. @Wirda Amir tak dapat bayangkan kak Wir tersadung macam tu.. ops? ahahah..

    ReplyDelete
  20. tak rela ika kalau jatuh gitu ahahaha..tapi kalau kita nak rush apa pun boleh jadi kan kak..hoho

    ReplyDelete
  21. hahah tau tak? hana pown kadnag mcm nie. -_-

    ReplyDelete
  22. bangun lewat, pastu kalut2.. hehe.. biasa la tuh..

    ReplyDelete
  23. hahaha.. tak pasal2 berselimut balik. hehe.

    ReplyDelete
  24. Nasib kartun ....kalu org sure dah tk bangun tu hehe....

    ReplyDelete
  25. @Affy Afiqah yup betul tu, nasib baik jatuh kat tepi katil. kalau jatuh kt dalam tandas lagi naya.. mamai punya pasai.. hehe..

    ReplyDelete
  26. @asha hana hah sekarang saya dah tahu! hihi =3

    ReplyDelete
  27. @Pha Is en.Phais macam dah biasa mengalaminya... =3

    ReplyDelete
  28. @aisya tau takpe. alang2 tidur baliklah.. heeee..

    ReplyDelete
  29. @hainom OKje kalau orang, dia tidur balik kak. pastu g clinic amek MC. dah dapat MC tido sepanjang hari... eh? boleh an? hihi..

    ReplyDelete
  30. @Chic Na mesti pernah punye. at least, sekali seumur hidup. hehe..

    ReplyDelete
  31. hehehe pernah jd to KA juga dulu2 !

    ReplyDelete
  32. sudah jatuh ditimpa tangga lani..huhu bangun lwt pastu jatuh sbb tersadung selimut sndiri..adeii

    ReplyDelete
  33. Salam.

    Kalau lana jatuh gini, automatik sambung tido balik,hehehe

    ReplyDelete
  34. okay, yang ni mmg sadis! hahaha :D

    ReplyDelete
  35. erk? setakat ni kalau mamai sekalipun tak penah macam tu..hehe

    ReplyDelete
  36. perhhh.. skit lagi kepala nak kene rak tu :)

    ReplyDelete
  37. @Hafiza AizZawa takpe, dia katon je. gigi sy selamat lagi. hehe..

    ReplyDelete
  38. @Mime MF moralnya, tidur awal. dpt bangun awal. hehe..

    ReplyDelete
  39. @Tinta Lana waalaikumussalam.. kalau ikotkan hati pergi klinik amek MC terus. tapi memikirkan kerja banyak.. adeh... tak dapek den!

    ReplyDelete
  40. @Sally Samsaiman gelagat sebenar kalau tengok lagi sadis tau..

    ReplyDelete
  41. @Izzati Amira nak buat macam mana.. selimut punyer pasal.. ^^

    ReplyDelete
  42. @Nurul Hidayah gelagat sebenar rak tu memang terkena.

    ReplyDelete

Gee Lion : Terima kasih sudi berkunjung ke mari. InshaAllah akan membalas kunjungan anda sebentar lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...